Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Győr vagy környékén miylen...

Győr vagy környékén miylen harcművészetet tanulhatnék? 19/L

Figyelt kérdés
Mikor és mennyiért, illetve egyéb részletek is jöhetnek. Köszönöm.
2010. márc. 21. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Először el kellene döntened, hogy mit szeretnél csinálni, mivel nagyon sok stílus létezik. Győr ráadásul nagy város, sok lehetőséggel. Az tudom, hogy csak Kung Fu-ból több irányzat tart edzéseket. Emellett Karate, kick box, aikido, krav maga és a többiek is jelen vannak. Edzések általában este a havi díjak kb. 5-10 ezer között havonta.
2010. márc. 21. 13:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát csak olyan kéne, ahol azért lányok is akadnak. Egyéb ötletem nincs, nem igazán ismerek egy harcművészetet sem. :)
2010. márc. 21. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Én ezt a hármat javasolnám.

Nézz meg egy-egy edzést, beszélj az instruktorral.

Ha kellemesen akarod érezni magad az edzésen, akkor olyan stílust válassz amelynek a mozgáskultúrája tetszik, és az instruktor is szimpatikus. A három edzés teljesen más stílusú lesz ezen ne lepődj meg.

Real wing tsun

[link]

Győr: Radnóti Ált. Isk. tornaterme

-kedd: 18.00-19.30-ig

-péntek:18.00-19.30-ig

Krav maga

[link]

Aikido

[link]

2010. márc. 21. 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :) És iylen csoportindulások nincsnek vagy mik? :) szal én teljesen kezdő vagyok, hiába megyek oda, hogy mostantól járnék, nem tudom mihez tudnék kezdeni a sok pro között :S
2010. márc. 22. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Én aikidot tanulok. Nálunk a kezdők az első hetekben az alapvető mozgásformákat gyakorolják. (lépés, gurulás, stb.)

Amikor az instruktor úgy látja, akkor a kezdő beáll a többiek közé, innentől nincs különbség. Ha normális a társaság, akkor segítik tanítják a kezdőt főleg ha lány az illető. A tudást a partnerrel való gyakorláson keresztül lehet megszerezni. A japánok úgy tartják, hogy a mozdulatok folyamatos ismétlésével a test megtanulja a mozdulatsort és éles helyzetben a test gondolkodás nélkül tud reagálni. A gyakorlatok helyes kivitelezése a két gyakorló partnertől összhangot és odafigyelést igényel.

Aki komolyan veszi az aikido-t az mentes az öncélú durvaságtól, és ezt az elvet az instruktorok komolyan betartatják. A győri dojot nem ismerem, de nem hiszem, hogy más lenne mint nálunk.

Az wing tsun iskola vezetője a fiamat oktatta. Nyugodt szívvel merem ajánlani.

A krav maga-ról viszont nem sok ismeretem van.

Meg kell nézni egy-egy edzést.

2010. márc. 22. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Általában folyamatos a felvétel, de ezt helyben kell megkérdezned.
2010. márc. 22. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Aikido tűnik legszimpatikusabbnak, szerintem azt fogom megnézni elősztör. Köszi midnen kommentet mégegyszer :)
2010. márc. 23. 14:28
 8/9 anonim válasza:
Az aikido a leginkább önvéldelem és a társad lefegyverzése, padlóraküldése
2013. máj. 23. 20:54
 9/9 anonim válasza:

Régi a kérdés de hátha valakinek segítség.

Győrben szerencsére nagyon sok lehetőség van már harcműveszet tanulására.

Győri kendóval és eskrimával van tapasztalatom, ezt a kettőt tudom javasolni. Kendóban japán vívást tanulhatsz (önvédelmi célra persze nem alkalmas) de az eskrima egy Fülöpszigeteki harcművészet, melyben botot, kést és pusztakezes harcot is tanulnak, első sorban utcai, önvédelmi célra.

2022. okt. 20. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!