Senna vagy Schumacher?
Figyelt kérdés
mindkettő nagy kedvenc de szerintem Senna a jobb... nektek mi a véleményetek?2014. aug. 9. 22:48
1/4 anonim válasza:
Én nem láthattam még Sennát versenyezni, pedig nagyon kíváncsi vagyok hogy az emberek mért tartják egy legendának vagy a legjobbnak, de azt hiszem ezt már nem fogom megérteni :D
A kérdésre válaszolni elég hisz, ha a mostani mezőnyt is nézzük láthatjuk hogy sok múlik az autón, akkor lehetne ezekre e kérdésekre válaszolni hogy ha mindenki egyforma autóban ülne.
2/4 MrPifta válasza:
Sennát túlsztárolják. Kiváló versenyző volt, de nem a legjobb, még a maga idejében sem, mert ott volt a csapattárs Prost, aki jobb volt nála.
3/4 A kérdező kommentje:
nem akarok belekötni de azt lehet tudni h amikor senna érkezett a mclarenhez akkor megverte prostot.. persze voltak futamok amikor prost jött ki jobban de ha a tehetséget nézzük akkor Senna jobb.... és ne felejtsük el Prost aljasságait... Köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 10. 11:40
4/4 anonim válasza:
Kétszer nagyon csúny módon verte meg prosztot.. szabotálta a versenyt az első kanyarban. Schumi is tett ilyet, diszkvalifikálták is.
Személyes kedvencem Gilles Villeneuve, aki bár nem volt bajnok, egy megtestesült versenyző volt.
Prost 10x több Grand Prixet nyert, és egyel több vb-t mint senna, az 5. címéről lauda ellen csak fél ponttal maradt le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!