Pöttyöspanni kérdése:
HOL TUDNÁM ELADNI SUMI ÁLTAL DEDIKÁLT FERRARIS BASEBALL-SAPKÁMAT JÓ ÁRON?
Figyelt kérdés
2006-ban személyesen írta alá nekem Schumacher a box-utcában Spanyolországban az F1-en. Fényképekkel, videóval tudom igazolni.2014. jan. 26. 17:26
2/9 anonim válasza:
Várd meg amíg megmakkan, talán adnak is érte valamennyi akkor majd.
3/9 anonim válasza:
Most hogy sajnos ilyen helyzeteben van és lehet hogy meg is hal, hát elég sokat érhet.
Én a helyedben még milliókért sem adnám el, egy rajongónak ez felbecsülhetetlen érték, sokan a fél kezüket adnák érte. Szóval gondold át,lehet hogy később megbánod, sőt ha rajongója vagy akkor biztos.
Ilyen helyzetben már nem biztos hogy még egyszer szerezhetsz tőle valamit is. HA meghalna :( akkor pedig van egy személyes emléked tőle.
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, bocsi :/
4/9 anonim válasza:
Milliókért?
Aki rajongója és több milliója van, annak valószínűleg egy aláírás is összejött már.
6/9 anonim válasza:
eBay, ott megtalálod a legnagyobb fanokat is és jó pénzért el lehet adni.
7/9 anonim válasza:
Ne add el! Felbecsülhetetlen érték! Ne biztos, hogy lesz neked másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!