Forma-1 kedvelők, rajongók! Ti eltudnátok így képzelni?
Ti az után is néznétek Forma-1et, miután Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel vagy éppen Jenson Button már nem versenyezne?
Ők is öregednek, Kimi valószínűleg már csak jövőre marad, Buttonnak is vészes, ezért jutott eszembe hogy a vb-k nélkül is eltudnátok képzelni? Ugyan úgy rajongók tudnátok maradni?
Alonso sem valami fiatal, még Vettelnek és Hamiltonnak több ideje marad.
Nekem elég nehéz elképzelni a generációcserét, hogy ezek a nagy nevek mind eltűnjenek, és olyanok maradnak a helyükön mint Chilton,Kvjat, Vergne, vagy Gutiérrez (még a nevüket is csak Wikipédiából tudtam helyesen leírni)
Egyre kevesebb az olyan újonc akinek jó, érdekes személyisége lenne, de lehet hogy ezt csak én látom ilyen tragikusan.
ez kb. egy 14 éves fejében fordulhat meg. Apám akkor kezdte el nézni az F1-et, amikor még Laudáék voltak ott. Mondani sem kell, egyikünk sincs már ott. mindig jönnek új sztárok.
és Chiltonék, Gutierrezék miatt aggódsz, de majd jön Sainz, Verstappen meg a többi
Én Hakkinen miatt kedztem nézni az F1, aki ( valamint versenyzőtársai ) már a messzi távolban vannak.
Bár az us igaz, hogy azóta Kimi lett az első számú, abszolút kedvenc, és Ő még versenyzett egy mezőnyben Mikával, tehát zökkenő mentesen ment a váltás, de élekmés jól vagyok, és továbbra is F1 fanatikus vagyok :D
Az újoncokat akiket írtal pont, hogy nem tudnam elképzelni top pilótáknak. :D Gyengék.. Egyikünk sem olyan, mint a régebbi versenyzők. Manapság már simán bevásárolhatja magát akárki a Forma 1-be, ami szerintem tök hülyeség, mert egy csomó tényleg tehetséges fiatal kiszorul. Mindig az lesz a jó pilóta, aki szr autóval is top 10-be tud lenni, mert megvan a vezetői tehetsége is hozzá. Egy versenyzőt tudok, aki tuti világbajnok lesz: Ricciardo. Benne látok potenciált, de nagyon kevésben rajta kívül..
Egyébként fogom nézni, de nem tudom, hogy olyan lelkesedéssel e, mint most.
Èn most annak szurkoltam h Button maradjon szerencsère bejött örülök nagyon..:-)))
Jó h Alonso ès Kimi sem hagyta ott...
Bevezetik h 18 èvnèl fiatalabb ne versenyezhessen..helyes..
Addig szeretnèk kijutni a Hungaroringre amig a nagy nevek vannak mivel mèg nem voltam ès nagyon szeretnèk..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!