Ha magam előtt körözök a kezeimmel, ahogy a bokszolok szoktak felfüggesztett kicsi bokszzsákra az mit erősít?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy milyen izmokat erősít és ezeknek az izmoknak az erősödése szükséges inkább a bokszban? Mert ugye ilyenkor nem a teljes testemet viszem bele csak körözök, de olyan izmokat erősít amik boksznál (amikor a teljes testemet beleviszem az ütésbe) szükségesek, nem?
Mert én inkább azokat akarom erősíteni, érdekel hogy ahhoz muszáj "rendesen" bokszolnom vagy elég-e csak ez a "kőrözés".
2010. jan. 12. 17:38
11/11 anonim válasza:
jobban szétcseszi a kezedet, mint erősítene, a reflex, tempó, ütemérzék javítására van, és ha a labda nélkül csinálod kb semmit se ér, de ha nagyon boxolni akarsz mindenféle eszköz nélkül, akkor árnyékolj, vagyis ütögess a levegőbe magad elé, egyeneseket, horgot felütést, ha elmész 1-2 edzésre eljutsz eddig és otthon menni fog egyedül is :DDD de semmi értelme szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!