11/22 anonim válasza:
Èn is voltam néger kosárlabdázó az sem nagy szám!
14/22 anonim válasza:
Nem biztos hogy szteroidozik, nem olyan nagy, csak a karja.
15/22 anonim válasza:
Csontszáraz+ nem hinném ilyen elszántság lenne benne...(akkor nem instagrammon feszítene)
TUTI NEM NATUR!
16/22 anonim válasza:
Ilyen száraz nem leszel naturálban még ekkora tömeggel sem. Nem kell álomvilágban élni, de majd rájön mindenki...
17/22 anonim válasza:
ez a csávó azért legyözte a rákot is gyerekkorában,,nagy küzdő!! [link]
18/22 anonim válasza:
Pont egy volt rákos nem lesz soha a büdös életben ilyen szálkás ekkora tömeggel. Még egészségeseknek sem megy.
19/22 anonim válasza:
Nem is tudom...szerintem az akarattól és az elhatározástól függ...az ember felül tudja múlni önmagát. Egy nagy harcosnak minden sikerül.
20/22 anonim válasza:
Nagy harcos? Nálam senki nem akart még jobban izmosodni. Ez az életem, 29 éve edzem kihagyás nélkül, de natrulában sem én, sem senki akit ismertem nem volt ilyen száraz forma, megfelelő tömeggel. Aki hasonló volt, kiderült, hogy mind koxolt.
De majd rájössz te is, addig pedig lehet álmodozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!