Mi a véleményetek a 100% Whey Protein Professional-ról, kinek ajánlatos szedni?
Nagyon sovány vagyok, és megehetek 10 kiló csokit akkor sem tudok hízni. Ez részben nagyon jó. Elhatároztam, hogy nem akarok hízni egy kilót sem, hanem inkább szép szálkás izmokat, a sovány testalkatomra... Az étkezésem megfelelő, sok rizst, húst eszek, és mindent, ami a testépítő étkezésnek megfelel. Heti 3x kondizok. Kipróbáltam egy ún. Mass Gainger 3100 nevezetű tömegnövelőt, de kiderült, szinte semmit sem ér. Ezért úgy döntöttem, hogy maradok a Scitec termékeinél... Pontosabban a 100% Whey Protein Professional néztem ki magamnak, egyrészt olcsó, másrészt pedig kis kiszerelésekbe is lehet kapni. A kérdésem az, hogy kezdő kondisnak ajánlott-e ezt szedni, mibe szedjem be, mennyit belőle, és mikor. Legyen szíves az írjon, aki kipróbálta, vagy tudja miről is van szó. Úgy gondolom 2x 25 g elég lehet, mivel nagyon most álltam rá a dologra :)
Előre is köszi!
16/F 183 cm 60 kg
cytogen hypermass 5000 ha már használható olcsó tömegnövelőt mondasz... A volumass53 a legdrágább kategória!
A 100% whey mindenkinek ajánlott, aki sportol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!