Kollagénhiány miatti hasfalerősítés?
35 éves vagyok, van 2 gyerekem. A kicsi lassan 2 éves lesz, így a szülés élménye már csak távoli emlék. Mindkét gyereknél szülés után 1 évvel kezdtem el drasztikusan hízni, de most időben észbe kaptam, és sikerült diétával megállítani ill. visszafordítani a súlygyarapodásomat, közelítek a versenysúlyomhoz, ami 60 kiló. Sem kövér, sem sovány nem vagyok. Majdnem mindennel meg vagyok elégedve, a hasamat kivéve. Reggelente mindig szép lapos, de mihelyt eszek 2 falatot, vagy iszok egy pohár vizet, azonnal puffadt leszek. Van egy kevés hájacska a pocakomon amit még le kéne dolgozni, de gondolom nem ettől van. Hasizmom van a hájacska alatt, de ha nem tartom megfeszítve, totál löttyedt lesz, nem tart semmit. Gondolom azért a 2 terhesség alatt jól megnyúlott az izom (hatalmas pocim volt mindkettővel) , de mit lehet vele csinálni? A sima felüléses ill otochilis edzéstől nem változik semmi. Vagy én vagyok türelmetlen? A nőgyógyászom extrém kollagénhiányt állapított meg annak minden negatív velejárójával (itt sérv, ott sérv + egyéb nőgyógy problémák), csak azt nem tudom, hogy ez a kollagénhiány máshol is megjelenhet-e a szervezetben?
Van valakinek hasonló tapasztalata? Ill. hasfeszesítés témában tud valaki okosságot?
Előre is köszi
esetleg ha nagyon puffadsz,akkor egy gluténérzékenység tesztet kitölthetnél,mert kb az első tünete ez.
aztán kiveszed az étrendből és nem leszel puffadt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!