Milyen futópadot vásároljak?
Ne haragudj de ilyen súllyal ne mert sem a futógép nem fogja bírni sem a térdeid..
Mindenképp le kéne adnod vagy 30-at mielőtt futni kezdesz.
Diéta és úszni kéne..
az ami bírná is ezt a súlyt, és egyáltalán értelmes dolog lenne megvenni, 250-300.000ft körűl kezdődik... elsődlegesen nem futópadra, hanem megfelelő étrendre van szükséged:
"szerintem nincs annál borzalmasabb, mint amikor egy duci, tunya nő, izzadt, vörös arccal ott liheg a Duna-parton."
szerintem meg nincs annál borzalmasabb, mint mikor egy izzadt duci nő azt hiszi, hogy ha elkölt rengeteg pénzt, akkor majd otthon hajlandó lesz vörös arccal lihegni...
Sajnos az ilyen gépek nagy többsége pillanatok alatt ruhafogasként végzik, majd féláron felkerülnek vaterára, vagy olx-re...
a séta neked egyenlőre bőven elég, majd 80-70kg körül ráérsz futni, addig is ígyis úgyis hozzá kell szoktatnod a lábaidat a terheléshez... annó én is elkövettem azt a hibát, hogy 100kg -al elkezdtem futni, fejlődtem is szépen, hétről hétre egyre jobban ment, majd lefutottam egy 6km-es versenyt, addig soha nem futottam egyben 6km-t... másnap már picit fájt a lábam, 3adnap már jobban, 4ed nap pedig már felállni sem tudtam... csonthártya gyulladás amitől az egész sípcsontom úgy fájt egész nap, hogy össze tudtam volna fo"sni magamat... 6 hét volt, mire a fájdalom teljesen elmúlt, és 2 hónap mire teljesen rendbe jött a lábam... azóta lefogytam 80 alá és futok is rendszeresen... de hidd el 100kg al elég a séta heti 3-4 alkalommal sétálj intenzíven 40-60 percet minimum a megfelelő étrend mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!