Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a Pilates hasznos?

Szerintetek a Pilates hasznos?

Figyelt kérdés

2014. júl. 7. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Fittebb leszel tőle meg ha jó az alakod azt fent lehet vele tartani. (Ha ésszel eszel mellette)

Fogyni nem annyira,izomépít3sre semennyire.

2014. júl. 7. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. júl. 7. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
mire? fogyni nem igazán, erősítésre való. főleg a törzsoszlop, hátizmok erősítésére, feszesítésre, és nyújtásra.
2014. okt. 9. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a hasznos valaszt! Sokat segitettel, ment a zold ✋.
2014. okt. 11. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

én 7 éve csinálom, csak maga a sport volt a cél, és az aerobik féle ugrándozósakat utálom.

eredetileg Callaneticset kerestem, azt csináltam anno, az nagyon pici mozdulatok, százas ismétlésekben. az nem volt itt a sportközpontban, ezért mentem pilatesre, aztán ottragadtam.

nem úgy izmosít, mint egy testépítés, inkább olyan balettos izmaid lesznek, s sok benne a nyújtás, és legfőképp a hátad, gerinced erősítésére megy. a pofonegyszerűségű gyakorlatoktól megy az olyanokig, hogy azt mondod, hogy ezt meg hogy? és tök egyszerűen látszik egy csomó, de folyton meg kell magad tartani, csöppet se könnyű.

2014. okt. 11. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi!!
2014. okt. 12. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!