Hogyan tudnék lefogyni gyorsan, mindenféle tabletta nélkül?
Figyelt kérdés
Még csak 14 éves vagyok, de egyre inkább zavar a sújom. nem vagyok túlzottan kövér, de ha egy grammal is több lennék, már talán annak számítanék... betartom a diétát, és naponta járok futni, de mégsem fogyok semmit.Na jó, lehet hogy kicsit túlzok,de egy héten legalább 5 nap... Már vacsorázni sem szoktam, de semmi változás. Miért van ez? Mit tegyek?
előre köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 5. 20:17
1/5 anonim válasza:
NORMÁLISAN betartott szálkásító diéta és futás
Fogyni meg tablettával se tudsz mert fogyasztó tabletta nincs.
Étrend:
2/5 anonim válasza:
válts életmódot és kérj segítséget dietetikustól mert gyerek vagy! Amúgy ha lecseréled a fehér kenyeret barnára és nem eszel cukros ételeket italokat már tettél azért hogy ne hízz tovább. És kezdj el sportolni valamit.
3/5 anonim válasza:
"betartom a diétát" vs. "már vacsorázni se szoktam"
Wut? Csak nekünk hazudsz, vagy magadnak is?
4/5 A kérdező kommentje:
kökönöm :)
2014. júl. 5. 21:52
5/5 Osynho válasza:
Engem az érdekelne, hogy tablettákkal hogy lehet lefogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!