Térdfájdalomra milyen tabletta vagy krém jó?
Több évig állómunkát végeztem, ami maradandó nyomot hagyott a térdeimen (nem volt műtét vagy ilyesmi), bizonyos helyzetekben hamar elkezd fájni és muszáj kinyújtanom a lábam különben nem bírom.
Mostanában már folyamatos ülőmunkát végzek, naponta kb 2 órát ülök buszon és itthon is ülök, így elkezdtem fitnessezni.
A fitness videókon is vannak többféle gyakorlatok amik nem a legjobbak a térdnek, de talán jobb mint a futás.
A háziorvoshoz úgy mentem, hogy elmondtam hogy bizonyos helyzetekben nagyon fáj a térdem, de szeretném kivizsgáltatni, hogy mennyire komoly a baj, futhatnék-e. A válasz az volt hogy macerás a vizsgálata úgyhogy inkább biciklizzek. ....
Van valakinek valami ötlete? Nem szeretném abbahagyni a fitnesst, de azt sem szeretném, ha tovább romlana a térdem.
Bocs a hosszú szövegért és köszönöm előre is a válaszokat.
menj vissza a dokihoz,de játszd el,hogy le vagy sántulva,ergo munkaképtelen vagy.
akkor nem fogja húzni a száját a doki,hanem beutal oda,ahol rendesen kivizsgálnak.
vagy elmész magánklinikára.
a scitec arthroxonból addig is egyél napi 4-5 szemet 3 hónapig,aztán napi 1-2 szemet 1 évig.
Tényleg jó lenne rendesen kivizsgáltatni...
Másik tippem: Scitec Bromelain, nagyon jó gyulladáscsökkentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!