Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Térdfájdalomra milyen tabletta...

Térdfájdalomra milyen tabletta vagy krém jó?

Figyelt kérdés

Több évig állómunkát végeztem, ami maradandó nyomot hagyott a térdeimen (nem volt műtét vagy ilyesmi), bizonyos helyzetekben hamar elkezd fájni és muszáj kinyújtanom a lábam különben nem bírom.

Mostanában már folyamatos ülőmunkát végzek, naponta kb 2 órát ülök buszon és itthon is ülök, így elkezdtem fitnessezni.

A fitness videókon is vannak többféle gyakorlatok amik nem a legjobbak a térdnek, de talán jobb mint a futás.

A háziorvoshoz úgy mentem, hogy elmondtam hogy bizonyos helyzetekben nagyon fáj a térdem, de szeretném kivizsgáltatni, hogy mennyire komoly a baj, futhatnék-e. A válasz az volt hogy macerás a vizsgálata úgyhogy inkább biciklizzek. ....

Van valakinek valami ötlete? Nem szeretném abbahagyni a fitnesst, de azt sem szeretném, ha tovább romlana a térdem.

Bocs a hosszú szövegért és köszönöm előre is a válaszokat.

2014. febr. 11. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

menj vissza a dokihoz,de játszd el,hogy le vagy sántulva,ergo munkaképtelen vagy.

akkor nem fogja húzni a száját a doki,hanem beutal oda,ahol rendesen kivizsgálnak.

vagy elmész magánklinikára.

a scitec arthroxonból addig is egyél napi 4-5 szemet 3 hónapig,aztán napi 1-2 szemet 1 évig.

2014. febr. 11. 19:00
 2/3 aikiboxer ***** válasza:

Tényleg jó lenne rendesen kivizsgáltatni...

Másik tippem: Scitec Bromelain, nagyon jó gyulladáscsökkentő.

2014. febr. 11. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Zöldkagyló kapszula.
2014. febr. 12. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!