Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki sportol a betegségek...

Ki sportol a betegségek megelőzése miatt?

Figyelt kérdés
Aki NEM azért sportol , h jól nézzen ki, hanem, h ne legyen beteg pl. ne legyen cukorbeteg, magas vérnyomása...

2014. júl. 1. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Részben.
2014. júl. 1. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azért sportolok, mert nagyságrendekkel jobb a közérzetem, ha rendszeresen mozgok. Nem volt soha problémám sem az alakommal, sem az egészségemmel. Bár az is tény, hogy mindig ad egy plusz löketet, amikor látom, mennyire el tudnak tunyulni idősebb korukra azok az emberek, akik mozgásszegény életet éltek. Csak az utcánkat ha nézem, azok az idősek, akik még kimaradtak az autós korszakból, és gyalog élték le az életüket, 80 felett is vígan rohangálnak, míg akik világéletükben autóval jártak, és nem sportoltak, már hatvan körül mindenféle ízületi nyavalyáktól szenvednek. Szóval mindenképp jó a mozgás.
2014. júl. 1. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2014. júl. 1. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
tudatosan még sose jutott eszembe, de azt hiszem, én is azért sportolok. sose voltam elhízva, tesiórákat utáltam, mert ügyetlenke voltam, csúfoltak. most meg sokat járok, legfőképp pilates, bicikli, súlyzós edzés, de kipróbáltam egyebeket is (kettlebell, aerobic, célzott, alakformáló edzések, evezés). leginkább kondíció miatt.
2014. júl. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!