Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti hogyan békültetek ki vele?...

Ti hogyan békültetek ki vele? Vagy mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Elég sokat sportolok (futok, bicaj) és a testzsírszázalékom is alacsony lett, ami miatt a melleim (70C/D) teljesen ellaposodottak, pedig szép feszesek , kerekek voltak, most pedig "hiányzik belőlük az élet" (mindig sportmelltartót hordtam és figyeltem a "tartásra, de fogyás az mindent érintett). Ilyenkor béküljek meg vele, h ilyenek a melleim vagy hízzak meg és dobjam kukába az eddigi munkámat vagy majd rakassak be szilikont (bár undorítónak találom)?

köszi

22/L

2014. jún. 30. 20:11
 1/9 tkodit ***** válasza:
Nem hinném, hogy csúnyák lennének azok a mellek. Aki szeret, az így is szeretni fog.
2014. jún. 30. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, de az "eredeti" állapothoz képest siralmas :(
2014. jún. 30. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szedj fel pár kilót, sokkal vonzóbb, ha van mit fogni egy lányon, főleg mell-tájékon:) Remélhetőleg ettől visszaállnak olyasmivé, mint amilyenek voltak.
2014. jún. 30. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:

ha a nőkkel akarsz rivalizálni,vagy mit tudom én,akkor van ennek jelentősége.

a férfiak többségénél a lényeg a vékony derék,kerek popó,formás lábak,szép tartás,arc.

a cici nincsen elől,lógós ne legyen.

az úszógumis,narancsbőrös,de nagy cicis test meg nem vonzó.

implantot semmiképp,akkor már inkább macrolane ha kidobni való pénzed van.

2014. jún. 30. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem igen is fontosak a mellek. Mikor a barátnőmmel történt ugyanez, ő inkább hízott vissza pár kilót, és nagyon is támogattam benne.
2014. jún. 30. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Esetleg kipróbálhatnál más edzésformákat, amikben kevésbé mozognak a melleid. Vagy szorítsd le jobban.
2014. jún. 30. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó! Mi köze van a mellméretnek ahoz, hogy mennyire mozognak a mellei sportolás közben?

Am egyénfüggő, hogy kinek mi jön be, pl nekem a vékonyabb csajok, nem fontos a nagy mell. De mindenki mást fog írni.

Neked kell döntened, hogy mit szertnél jobban.

2014. júl. 1. 10:21
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

igazából most nagy dilemmában vagyok, mert végre elértem az "álom-alakom", de a melleim megsínylették. Ha visszahízok, akkor ismét alacsony lesz az önértékelésem, viszont jó melleim lesznek, így viszont van egy kis önbizalmam, viszont a melleim borzalmasak számomra :(

2014. júl. 1. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem éljenek a nagy cicik, és szedj fel pár kilót, sokkal kívánatosabb leszel úgy:)
2014. júl. 1. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!