Ti hogyan békültetek ki vele? Vagy mit tennél a helyemben?
Elég sokat sportolok (futok, bicaj) és a testzsírszázalékom is alacsony lett, ami miatt a melleim (70C/D) teljesen ellaposodottak, pedig szép feszesek , kerekek voltak, most pedig "hiányzik belőlük az élet" (mindig sportmelltartót hordtam és figyeltem a "tartásra, de fogyás az mindent érintett). Ilyenkor béküljek meg vele, h ilyenek a melleim vagy hízzak meg és dobjam kukába az eddigi munkámat vagy majd rakassak be szilikont (bár undorítónak találom)?
köszi
22/L
ha a nőkkel akarsz rivalizálni,vagy mit tudom én,akkor van ennek jelentősége.
a férfiak többségénél a lényeg a vékony derék,kerek popó,formás lábak,szép tartás,arc.
a cici nincsen elől,lógós ne legyen.
az úszógumis,narancsbőrös,de nagy cicis test meg nem vonzó.
implantot semmiképp,akkor már inkább macrolane ha kidobni való pénzed van.
Utolsó! Mi köze van a mellméretnek ahoz, hogy mennyire mozognak a mellei sportolás közben?
Am egyénfüggő, hogy kinek mi jön be, pl nekem a vékonyabb csajok, nem fontos a nagy mell. De mindenki mást fog írni.
Neked kell döntened, hogy mit szertnél jobban.
köszi a válaszokat!
igazából most nagy dilemmában vagyok, mert végre elértem az "álom-alakom", de a melleim megsínylették. Ha visszahízok, akkor ismét alacsony lesz az önértékelésem, viszont jó melleim lesznek, így viszont van egy kis önbizalmam, viszont a melleim borzalmasak számomra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!