Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Longboard (cruiser) kizarolag...

Longboard (cruiser) kizarolag varosban valo kozlekedesre (? )

Figyelt kérdés

Tudom, itt sok a laikus, de gondoltam eloszor itt probalkozom meg, hatha tud valaki segiteni...

Szoval gondolkodtam valami olyan eszkozon ami nem akkora mint egy bicikli, de megis gyorsabban jutok el vele a varos egyik felebol a masikba mint gyalog, es a cruiser longboard jott szoba... viszont ahogy nezem, az aruk eleg borsos, a normalisabbak 25ezertol felfele kezdodnek. bevallom ezt nagyon soknak talalom kezdokent kifizetni, foleg, ha kiderul, hogy ez megsem az en sportom, amit meg egy kiprobalas alkalmaval sajnos nem fogok tudni eldonteni. Igaz, hogy mar regebb ota gondolkodom a gordeszkan/longboardon, ezert is remenykedem, hogy nem allna a sarokban, de na, a lenyeg, hogy megbizhatok-e pl a Deathlonban fellelheto tipusok, vagy esetleg a skateworld.hu-sok nagyon szarok?

dobok par linket is, sot, ha esetleg valaki annyira otthon van a temaban, azt is elmondhatna, hogy melyik eri meg jobban, a muanyag vagy a fa, vagy felvilagosithatna, hogy ha valasztok, akar leiras alapjan, akar erzes alapjan amikor van lehetosegem kiprobalni, akkor miket erdemes figyelembe vennem.

[link]

[link]

[link]

[link]

meg egyszer hangsulyozom, tizenpar ezernel tobbet nem szivesen koltenek ra elso korben, es szigoruan varosi hasznalatra, tehat ilyen napi par, max 5 km-re.

aki legalabb egy kicsi okossagot tud mondani, mar azt is nagyon megkoszonom !

2014. jún. 26. 10:33
 1/7 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy ne vegyen senki sem dechatlon-ban vagy bármi ilyen helyen mert szart sem ér.inkább gyűjts és vegyél a garage store-ban vagy mondjuk a offline shopban.Van egy árunk de még mindig jobb igy mint ha megveszed és tönkre megy :) én is most akarok venni majd egy gördeszkát,de én longboard worker longbay-t. [link] nézd meg ezt a boltot hátha találsz itt vmi hasonlot :)
2014. júl. 3. 21:44
 2/7 A kérdező kommentje:
hat arbol itelve ezek sem eletbiztositasok, itt 5ezerert van cruiser...namindegy,azert koszi
2014. júl. 14. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
amugy a kulfoldiek (franciakra gondolok most, francia cikkeket olvasgatok a decathlonos big yamba-rol) dicserik ezeket a cuccokat. annyira nem lehet szar, es ha tevednek is, inkabb "dobok ki" ra 15ezret mint 45ot..
2014. júl. 14. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ebben a dilemmában vagyok, mint te. Szerintem a 3.-nak linkeltél be az a legjobb választás. Én is valószínűleg emellett döntök. Sajnos tapasztalatot nem tudok megosztani veled, de én személy szerint sokkal jobban kedvelem a fa deszkákat. Stílusra ég és föld a műanyag és a fa. Összegezve szerintem nagyot nem foghatsz mellé ezzel a Choke deszkával, legfeljebb ha kell később fejleszted kicsit.
2015. febr. 10. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Na megvettem a Choke deszkát és nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem ideális bárkinek ez a kis deszka, mert nagyon simán és halkan gurul pedig abec5-ös benne a csapágy. Ezenkívül én viszonylag gyorsan megtanultam vele menni és pár hét alatt már szinte tökéletes pontossággal tudok vele kanyarodni, embereket kerülgetni. Összegezve szerintem a legideálisabb városi eszköz közlekedésre ha nem több kilométeres távokról beszélünk, mert gyors és praktikus(akár egy táskában is elfér).
2015. márc. 9. 00:25
 6/7 A kérdező kommentje:
koszike a tippet, mindenkeppen lemeozom, hogy milyenek vannak :)
2015. márc. 9. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:
oke, ma hulye vagyok.... szoval koszi a velemenyed, orulok, hogy teljes mertekben pozitiv :) en azota se neveztem be semmiilyenre...de ami kesik, nem mulik :D
2015. márc. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!