Longboard (cruiser) kizarolag varosban valo kozlekedesre (? )
Tudom, itt sok a laikus, de gondoltam eloszor itt probalkozom meg, hatha tud valaki segiteni...
Szoval gondolkodtam valami olyan eszkozon ami nem akkora mint egy bicikli, de megis gyorsabban jutok el vele a varos egyik felebol a masikba mint gyalog, es a cruiser longboard jott szoba... viszont ahogy nezem, az aruk eleg borsos, a normalisabbak 25ezertol felfele kezdodnek. bevallom ezt nagyon soknak talalom kezdokent kifizetni, foleg, ha kiderul, hogy ez megsem az en sportom, amit meg egy kiprobalas alkalmaval sajnos nem fogok tudni eldonteni. Igaz, hogy mar regebb ota gondolkodom a gordeszkan/longboardon, ezert is remenykedem, hogy nem allna a sarokban, de na, a lenyeg, hogy megbizhatok-e pl a Deathlonban fellelheto tipusok, vagy esetleg a skateworld.hu-sok nagyon szarok?
dobok par linket is, sot, ha esetleg valaki annyira otthon van a temaban, azt is elmondhatna, hogy melyik eri meg jobban, a muanyag vagy a fa, vagy felvilagosithatna, hogy ha valasztok, akar leiras alapjan, akar erzes alapjan amikor van lehetosegem kiprobalni, akkor miket erdemes figyelembe vennem.
meg egyszer hangsulyozom, tizenpar ezernel tobbet nem szivesen koltenek ra elso korben, es szigoruan varosi hasznalatra, tehat ilyen napi par, max 5 km-re.
aki legalabb egy kicsi okossagot tud mondani, mar azt is nagyon megkoszonom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!