Skateboard, Longboard vagy Cruiser?
Sziasztok. Hegyen lakom, és nagyon kényelmes gördeszkával csak legurulni a városba (Budapest). Ezért az lenne a kérdésem, hogy melyik lenne a legelőnyösebb? Trükközni nem akarok feltétlenül, inkább csak transzportra használnám (szóval így szerintem sikerült kizárni a skateboardot). A másik, mint ahogy azt az előbb mondtam, hegyen lakom, de nincs feltétlenül szükségem arra, hogy 80 km/h-val száguldjak le. Ti melyiket ajánlanátok nekem? Miért? Ajánlották nekem már mindkettőt, de a Cruiser nekem egyszerűen valami hybridnek tünik, amelyik a skateboard és a longboard között van, de semelyikkel sem ér fel teljesen.
Kezdő vagyok, de úgy tervezem, hogy most a következő időben sok időt fogok beleölni, hogy kitanuljam rendesen és nagyon elszánt vagyok :)
Nagyon hálás lennék, ha véleményeteket kifejtenétek (minél hosszabban lehetőleg ;) ).
A cruiser is egy longboard típus, csak az városi longboard.
A sima gördeszkát az tényleg ki kell zárni, mert azzal orrabuksz az első kavicsban a gumi keménysége miatt.
A longboard az jó, menj be a wakeshop-ba, ott elmondják neked hogy mi a különbség köztük, és válogathatsz rengeteg típus közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!