Lányok, nők, ki szereti itt még a forma1-et és miért?
Én régen imádtam a Forma-1-et, nem tudom hogyan vagy miért, de teljesen belebolondultam. Mindig néztem, egy idő után Alonso volt a kedvencem , de kb. 3 évvel ezelőtt abbahagytam, mert elköltöztem és nem volt Tv-m és inkább tanultam a Forma-1 helyett. Most a végére eszembe jutott, h egy fiú miatt kezdtem el nézni, aki nagyon tetszett, de túl jó barátok lettünk és ő ezt nem akarta tönkre tenni egy kapcsolattal, így ő mást választott helyettem.... lehet ez is közrejátszott, h abbahagytam az F1 nézését.
21/L
Sosem gondoltam volna, hogy tetszeni fog a Forma-1, unokatesóm beszélt rá, hogy legalább egy futamot nézek végig.(azelőtt rögtön elkapcsoltam )
Most már nagyon szeretem, minden szabadedzést, időmérőt, futamot megnézek, és minden nap az az első dolgom , hogy megnézem a friss híreket, az f1-el kapcsolatos műsorokat is szeretem. A magyar GP-re pedig most megyek először. :)
Hogy mért szeretem? Jó kérdés, az egész egy zárt, érdekes, különleges világ ahová jó egy kis betekintés nyerni.
Egyre jobban elrontják a szabályok, de legalább a red bull dominancia megtört, úgy voltam vele hogy ha megint Vettel fogja vezetni a vb én többet belese nézek a Forma-1be.
17/L
Durván 7 éve nézem, és minden évben egyre jobban eltávolodok tőle, pedig ez a kategória volt "életem szerelme". Két éve még felkeltem az első Ausztrál szabadedzésre hajnal fél háromkor, még időmérőt sem hagytam ki, körmöt rágva néztem végig a Brazil Nagydíjat, amikor bármit megadtam volna, hogy Alonso nyerje a vb-t. Míg idén már az sem izgat, ha valami miatt nem látok egy futamot. Sikerült kiölni belőlem azt a lelkesedést, ami miatt pár éve még bármilyen programot lemondtam, csak, hogy lássam a futamot az adott vasárnap. De igazság szerint, míg Alonso itt van, biztos nézni fogom, mert késztetést érzek arra, hogy miatta nézzem, mert rengeteg felejthetetlen dolgot köszönhetek neki. Aztán ha jön még egy olyan pilóta esetleg aki miatt azt mondom, hogy le kell ülnöm, mert neki most szurkolnom kell, lehet nézni fogom. De sokkal jobban lekötnek most már más szériák. Például a DTM vagy Endurance kategóriák, amiben nincs benne az FIA keze. Nem jó úton halad az egész, és ezt a nagyok is tudják. De a mai futamban volt valami még a régi időkből. Az Alo-Vet csata. Az ilyenekért azért még érdemes nézni. :) Aztán hátha egyszer visszaadják majd az én kis Forma 1-emet, a kis vasárnap délutáni izgalmamat, hogy Palikot idézzem. :)
17/L
En 13 vagyok és már 2 éve nézem a Forma 1-et. A családban még anyu bézi velem aput egyentalán bem érdekli szoval ez elég érdekes felállás. Van egy nővérem akit szintén nem érdekel a F1 és ő mindog azt kérdezi tőlem h hogy szerethetem azt h az autók csak köröznek köröznek. Én erre soha nem tudtam válaszolni hisz fogalmam sincs egyszerűen imádom. Valami nagyon megfogott benne bár amúgy is több fiús dolgot szeretek mint korombeli lányok.
Az elmúlt évekbeb minden szülinapomra azt kértem h vigyenek el anyuék a Magyar nagydijra. Eddig még nem vittek el... Agusztusba lesz a szülinapom ugyh még reménykedek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!