Hogy lehetséges ez?
15 éves fiú vagyok, de már régebb óta tapasztalom, hogy egyszerűen nem bírok elfáradni testileg.
Szinte egész évben ülök, semmi sport, semmi, aztán egyszer-kétszer elmegyünk 30-40 km-es túrákra gyalog, viszonylag nehéz terepen tökön-babon által, mindenki piheg, meg álldogál, meg nem bír menni, én meg megyek ugyanolyan energiával előre, mint amikor elindultunk.
Ezt biciklizésnél is nagyon sokszor tapasztalom. Mindenki elfárad, a legkönnyebb fokozatban is alig tud vánszorogni, és meg jó középfokozatban rohanok, mint az őrült.
MI EZ, valami rendellenesség? Kezdek félni magamtól...
Nem hiszem el ezt, hogy itt kell magyaráznom egy elvileg normális embernek. NEM, ISMÉTLEM NEM azt írtam, hogy én emberfeletti képességekkel rendelkezem,hanem csak azt, hogy én jobban bírom a túrákat, mint a többiek, úgy, hogy nem sportolok semmit, és nem fejlesztem az állóképességemet stb.
Tehát mégegyszer:
Miért történhet ez meg? Valami örökölt állóképesség, vagy mi a fene? Szeretném tudni, ennyi, ha nem tudod, kérlek keress más prédát. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!