Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges ez?

Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, de már régebb óta tapasztalom, hogy egyszerűen nem bírok elfáradni testileg.

Szinte egész évben ülök, semmi sport, semmi, aztán egyszer-kétszer elmegyünk 30-40 km-es túrákra gyalog, viszonylag nehéz terepen tökön-babon által, mindenki piheg, meg álldogál, meg nem bír menni, én meg megyek ugyanolyan energiával előre, mint amikor elindultunk.

Ezt biciklizésnél is nagyon sokszor tapasztalom. Mindenki elfárad, a legkönnyebb fokozatban is alig tud vánszorogni, és meg jó középfokozatban rohanok, mint az őrült.

MI EZ, valami rendellenesség? Kezdek félni magamtól...

2014. jún. 23. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Elnézést Superman de Hollywoodban keresik...
2014. jún. 23. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Hehe... Komolyan mondom, egy csepp izom nincs rajtam, de 40-50 km-eket legyalogolok úgy, hogy a végén még elmegyek biciklizni is egyet...
2014. jún. 23. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor elmondom mit csinalunk. Elmegyunk egy olyan maratonra amire lehet fogadni. Mivel te még nem voltál soha jó lenne a szorzód. Én felteszem rád az osszes pénzemet te pedig végigsprinteled mert állitásod szerint képtelen vagy elfáradni.
2014. jún. 23. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Emberek. Kérdeztem valamit. Csak azért beoltogatni valakit, mert -na, miért ne?, az hatalmas köcsögség.
2014. jún. 25. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem oltás volt. Te nem akarsz sok pénzt keresni?
2014. jún. 25. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el ezt, hogy itt kell magyaráznom egy elvileg normális embernek. NEM, ISMÉTLEM NEM azt írtam, hogy én emberfeletti képességekkel rendelkezem,hanem csak azt, hogy én jobban bírom a túrákat, mint a többiek, úgy, hogy nem sportolok semmit, és nem fejlesztem az állóképességemet stb.

Tehát mégegyszer:

Miért történhet ez meg? Valami örökölt állóképesség, vagy mi a fene? Szeretném tudni, ennyi, ha nem tudod, kérlek keress más prédát. Köszi.

2014. jún. 25. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!