Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok. Ha...

14 éves lány vagyok. Ha minden nap sokat vádlizok, akkor kb. mennyi idő után lesz látható eredménye?

Figyelt kérdés
Szakértőktől IS szeretnék választ kapni. :) köszi előre... amugy vékony alkatom van...szóval rám fér a vastagodás
2014. jún. 22. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:

És csak egy vádliból áll a tested? Comb,kar,váll,hát stb.?

Amúgy elég heti 3x rendesen és egy normális ÉTREND kell hozzá mert tápanyag híján sose fog nőni.

2014. jún. 22. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is sokat vádlizom, meg persze mást is csinálok. A vastagodáshoz egyébként máshogy kell enned is, és kicsit többet is, főleg fehérjéből. Nekem kb. fél év kellett hozzá, hogy látszódjon az eredmény. Persze az is kérdés h neked pontosan mi az eredmény. 16/L
2014. jún. 23. 07:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég ha csak egy picit is látszódik :) nem kell olyan nagy olyan nagy átalakulás ... bár még fejlődésbe vagyok... de ha mindenap csinálom jól... , akkor kb. fél év után lesz eredménye?
2014. jún. 23. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Megfelelő étrenddel az edzés mellé.
2014. jún. 23. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

1)Nem érted hogy nem kell mindennap?

2) Miért direlt egy rossz eredményre hajtasz?

2014. jún. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!