Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szegeden hol van "eldugott"...

Szegeden hol van "eldugott" edzőterem?

Figyelt kérdés
Szegeden hol van a legeldugottabb edzőterem ahol a legkevesebb ember előtt égek?
2010. jan. 3. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

XD

Ne keress eldugottat.

Meny nyugodtan oda, amelyik a legközelebb van.

Én is így voltam vele, mindig próbáltam a leglehetetlenebb időpontokba menni, hogy tuti senki ne legyen.

Aztán megváltozott a dolog, az emberek ott (egy két kivételtől) tök normálisak, segítőkészek.

el lehet dumálni velük mindenről, és sokszor segítséget is adnak, hogy mit hogyan használj/csinálj, hogy az a leghatékonyabb legyen.

De ha van rá módod hívd el egy haverodat és ketten mennyetek, így nem leszel sok idegen között egymagad, és nem egyedül fogsz "égni"

Bár ez az égés téma is....Nem jellemző, mindenki annyi súllyal csinálja, amennyivel szabályosan meg tudja csinálni. (ha az 20 kg-fekve nyomva, akkor annyi, nem kell szégyelni, és senki nem fog kiröhögni)

2010. jan. 3. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi, már elhívtam egy haverom.:D És tudtok valami jó konditermet ajánlani lehetőleg szegeden?:D
2010. jan. 3. 17:20
 3/3 anonim válasza:
vastelep
2010. jún. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!