Honnan jon az a tevhit hogy a sportol magassab leszek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a kosarlabdazasra.Sokat azt mondjak hogy ha az illeto alacsony akkor kosarazon.Tenlyeg segithet egy ici picit a sport a novekedesben?2014. jún. 14. 14:00
1/3 anonim válasza:
Pont fordítva van, a testmagasság miatt ajánlanak sportot az embereknek. Például kosarazni inkább magas ember menjen.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyiben függ ez attól, hogy mikor kezdi el az ember, de tény, hogy magas emberből nem lesz kiváló súlyemelő, és alacsony emberből sem lesz kiváló kosaras
Plusz még az is tény, hogy vannak bizonyos tartásjavító gyakorlatok, amiktől bizony magasabbnak tűnhet az ember.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút nem tévhit.Én 10 éves koromtól fogva versenyszerűen kosárlabdáztam.És egy bő 10 centivel magasabb vagyok az összes családtagomnál.Meg a volt csapat társaim is magasabbak az átlagnál.Szerintem ha nagyon fiatalon kezdve lehet hatással a növekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!