Szeretnék meghízni. Segítene valaki?
Tudom, hogy sokan a fogyással küszködnek, de szerintem hízni is ugyanolyan nehéz sőőt van hogy nehezebb és nagyon bosszant hogy 19 (F) évesen nem tudok meghízni..
Várom az ötleteket.. pl. egy nap hányszor egyek..?? mozogjak-e vagy csak üljek a gép előtt?? :D esetleg mit egyek és mennyit..?? ha valakinek van türelme leírhatná pontonként, vagy aprólékosan! Nem feltétlen izmot akarok, majd átdolgozom.. Boldog lennék a hájjal is :) Ja és nem vagyok multimilliárdos, nem tudok minden nap hamburgert és pizzát enni csokival és cukorkával..
(nem hiszem hogy genetika, mert faterom se piskóta :), egyébként 53 kg vagyok kb 170 cm el.. és egy 10 kiló a cél.. legalábbis elsőre ;) )
A túl zsíros ételek elfogyasztását nem ajánlom azért mert te hízni akarsz, mivel eléggé kis vékonyka vagy, ezért nem rögtön fognak felugrani a kilók hanem fokozatosan.
A hamburgert szerintem felejtsd el, egészségtelen. Egyél zsíros kenyeret lila hagymával, olcsó és még finom is, akkor még ott van a téli füstölt kolbász kenyérrel, vagy hurka. De viszont arra figyelj , hogy egészségesen akar felszedni pár kilót!!!! Szóval ezalatt azt értem ,hogy ne tessék csak zsírosabbnál zsírosabb ételeket elfogyasztani mert nem jó a szervezetednek, hanem sok vitamint enni mellé, hidd el még hízni is fogsz és az egészséged sem veszted el:) Sok sikert!:)
25 éves korig nő elvileg a test magasságilag, bár egy idő után ez lelassul, én idén töltöttem a 25-öt, és ebben az évben sikerült végre elkezdeni testesedni, hízni, eddig nem (mondjuk én nő vagyok és alacsonyabb nálad, 151cm magas, de nekem is volt ugyanilyen problémám, évekig küszködtem, hogy a 42kg-ot tartsam és ne fogyjak belőle).
Ha van lehetőséged sportolni, az sose árt, és segít, hogy inkább izmot szedj fel (tömegnövelőket nem javaslok), nekem nem sok időm van erre direktben, viszont állandóan mozgásban vagyok, szóval végülis pótolom a sportot indirekt módon. Ami még jó lehet, hogy tanulj meg főzni, jó kis tápláló ételeket, szintén jól jön más téren is, de valahogy ha sikerül jól megtanulnod főzni, akkor már az illatától megjön az étvágyad, és a tápláló főtt ételek legalább azt viszik a szervezetedbe és olyan mennyiségben, amire valóban szükséged van. Így végülis egészségesen tudsz hízni, de igazán észrevehető változást inkább akkor várj, amikor teljesen leállnak a hormonok a növekedéssel.
-Olvass fogyokuras otleteket es tartsd be az ellenkezojet! :)
Hehe..
-Pl egyel rizst burgonyaval, egyel keso este stb..
-Lehet, hogy furan hangzik, de az is szokott hasznalni, ha elkezdesz dietazni, majd utana normalisan enni. Dieta utan ugyanis a szervezet jobban elraktarozza a bevitt taplalekot. (Ezert van az, hogy a dietazas utan konnyu visszahizni.)
-Etkezesek melle ihatsz ilyen taplalekkiegeszito italokat.. (amit vizzel vagy tejjel kell felhigitani.. van epres, vanilias stb izu).
-Attol, hogy hizni akarsz, meg nem kell egesz nap ulnod a szamgep elott es nem kell naponta hamburgert vagy pizzat enned, mert azzal csak a szervezetednek teszel rosszat.
-Ha jarnal kondizni, akkor keruld el az `aerobic-fele` gepeket (futopad stb) hanem inkabb emelgess sulyokat es az `izomgyaporitasra` koncentralj.. stb.
Egy korrekt szemelyiedzo jobban tudna Neked segiteni, aki szemelyreszabott edzestervet es etkezesi tanacsokat tudna adni.
Remelem segitettem! Tovabbi sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!