Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azok a testépítők, akik nem...

Legion kérdése:

Azok a testépítők, akik nem kokszoznak, mitől érik el, hogy olyan irtózatosan nagydarabok? Én a saját testsúlyomtól nem lettem épp tömbház.

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 12:50
1 2 3
 11/21 Andi80018 ***** válasza:
100%
A legalapabb versenyekre is kokszolnak, egy amatőrre, egy superbody-ra is. Nemcsak a pasik, hanem a nők is. Ja, hogy te Coleman-ra gondoltál? :-) Úgy tolják a növit, mint állat. Itthon is, a komolyabbak.
2014. máj. 20. 19:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Újabb pontosítás következik.A Coleman-félékben nem voltam biztos.Jóindulatú típus vagyok,ezért gondoltam,hátha csak fehérjét nyom magába,mást nem.Akkor a kérdésem:esetleg azok a testépítők,akik nem kokszolnak,mit csinálnak?Megállnak a fehérjéknél,és ennyi?Azok is tudnak nagyra nőni?
2014. máj. 21. 12:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akiket versenyeken látsz, mind kokszol egytől egyig. Hobbi szinten is sokan. Nagyon nagy soha nem leszel koksz nélkül.
2014. máj. 21. 15:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ember, el vagy te tévedve nagyon. Nem vágod, mi a helyzet. Aki akkora, mint Coleman, aki versenyekre jár és bajnok lesz, az alap, hogy kokszol. De amúgy is szerinted mi az a határ, amit még el lehet érni naturálban? Merthogy ők kb. már az eddig elért maximumot képezik, akkor komolyan szerinted mégis milyen lenne az, aki kokszol, ha ők nem? Naturálban a legtöbb ember szálkásan kb. testmagasság cm-ben mínusz 100 plusz pár kiló, amit el tud érni. Szóval egy 180 centi magas ember úgy, hogy felhúzza magát tömegelés közben amennyire csak tudja, aztán leszálkásít lehető legminimálisabb izomvesztéssel, az így genetikától függően olyan 80-85 kiló lesz a végére. Nem 130 :D Ennél nagyobbat és/vagy szálkásabbat már naturálban nem nagyon látsz. Csak hogy tiszta legyen: pl. Lazar Angelov vagy Jeff Seid sem tiszta, pedig ők még messze nincsenek akkorák, mint a profik.

A fehérjét meg úgy mondod, mint valami erős mechanizmusú hatóanyagot, pedig az csak a tápanyag, még akkor is, ha tápkieg formájában veszed. Szerinted ha valaki simán többet enne, akkor nagyobb lenne, és lehetne akkora, mint Coleman? Dehogy is. Az emberi szervezetnek vannak határai, ők meg már ezeken régen túl járnak.

2014. máj. 21. 17:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg olyan ismert gyúróst,akiről biztosan tudni,hogy nem kokszol?Engem az érdekelne,meddig képesek eljutni így,hogy nem csinálnak semmit,csak keményen dolgoznak.
2014. máj. 21. 17:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Senkiről se lehet biztosan állítani.

[link]

Itt az első képen szereplő úriember valószínű naturál. Ezt még talán el lehet érni ilyen szálkásság mellett. De akinek szar a genetikája az még ilyen se lesz soha, csinálhat akármit. Izomtömegre lehet, de nem lesz ilyen szép definiált, mert ahogy elkezd szálkásítani ugrik le az izom is.

2014. máj. 21. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztosat tényleg senkiről nem lehet mondani. Ugyanis a kokszolás mellett a semmilyen kinézettől kezdve (pl. kokszol valaki de nem edz, nem kajál rendesen, mert van ilyen) egészen a profikig bármi lehet, meg azért vannak ezeknek fokozatai, változatai. Elvileg Lénárd Zsolt pl. natúrnak van mondva, bár hallottam már sok helyről, hogy ez nem igaz. Ez azt tudván nem meglepő, hogy manapság elég sokan hazudoznak a natúrságukról.
2014. máj. 21. 18:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, Lénárd Lajost akartam írni.
2014. máj. 21. 19:27
 19/21 A kérdező kommentje:
Hú de szép szálkás testépítő!Irigykedem.Az már amúgy koksznak számít,ha valaki fehérjeturmixot eszik,hogy tömegeljen?Tulajdonképpen mi számít koksznak?Az a szürke,száraz szagú tabletta is már annak számít?
2014. máj. 21. 22:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Ajjaj, itt komoly hiányosságok vannak.

A koksz az illegális. Boltban nem kapsz kokszot. Amit boltban kapsz fehérje, vitaminok, kiegészítők, azok szinte mind valamilyen tápanyag koncentrált formája.

A fehérje alap tápanyag, hogy lenne koksz? Akkor ha rántottát vagy húst eszek akkor is kokszolnál.

A szürke tabletta alatt nem tudom mit értesz.

Koksz általában ami beleszól a tested alapvető biológiai működésébe, a hormontermelésedbe, fehérjeszintézisbe, akár magának az anabolikus hatású hormonoknak kívülről való bejuttatása. De annyira nem értek a koksz témához, valaki lehet szabatosabb definíciót ad.

2014. máj. 21. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!