Mivel a flabelos az nem edzés, így csak a másik alternatíva maradhat jobb verziónak.
2014. máj. 15. 12:46
2/13 A kérdező kommentje:
De elvileg majdnem ugyan olyan a hatása annak is mint, hogy ha edzenél!!
2014. máj. 15. 12:49
3/13 anonim válasza:
A flabelos után nincs az a jóleső, de jól elfáradtam érzés. Meg hát nincs utána izomláz sem, ami nekem azt jelzi, hogy jól csináltam.
2014. máj. 15. 13:01
4/13 anonim válasza:
"Elvileg" akkor hidd csak el, ha ezt mondják. Gondolom bekajálod akkor már azt az összes reklámot is, amit a WS teleshopban mondanak. A flabaromságnak az egészségedre, fittségedre alig van hatása. A szabadidődre és a pénztárcádra ellenben igen erős hatással van: nagyon hatékonyan vágja őket pocsékba.
2014. máj. 15. 13:51
5/13 anonim válasza:
Miféle elv ? Milyen elvileg?
Egy cionista pénzes söpredék, egy marketinges kis senki leírta a reklámjába, ez alapján elvileg? Most komoly?
2014. máj. 15. 14:05
6/13 anonim válasza:
kérdező!
bekajáltad a marketing dumát.
a futás és súlyzós edzéstől nem találtak ki még jobbat amivel a tested tudod alakítani, és a diéta még ami kell mellé, pontosan kiszámolt étrend!
nem ilyen baromságokban hinni mint flabelos, nem is tudom hogy lehet ilyen mesét elhinni, hogy az bármire is jó lenne?
2014. máj. 15. 14:11
7/13 tkodit válasza:
Ja, az összes Teleshop termék meg megkönnyíti az életed, az intelligens mosópor pedig megkeresi a koszt, és kitisztítja a fehér ingből az epres-csokis olajfoltot. Ébredj már fel, ember!
2014. máj. 15. 14:34
8/13 anonim válasza:
Én próbáltam már a flabélost, nekünk ingyen lehet használni a teremben, mindig szabad, tehát volt lehetőségem kipróbálni ! Egy hónapon keresztül minden edzés után ráálltam , van azt hiszem vagy 10 fokozat rajta ... azon kívűl, hogy az agyam is rázta, valamint volt 10 éve egy tüdő műtétem és csövek voltak bennem, egy alkalommal olyan szinten elkezdett fájni belül ezeknek a csöveknek a helye , hogy majd megvesztem, ha havi problémáim előtt vagy után voltam kizárt volt ráállni ... szóval soha többet még ha használ is !
Egyébként annyi észrevételem volt 12 alkalom után, hogy az elején a hasam csupa vörös lett tőle és viszketett mit a frász !
2014. máj. 15. 14:53
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy valamennyit használ, mentségére legyen mondva, de könyörgöm, ennyiért ilyen hatást? Minek? Ez senkinek nem világos, aki használja? Ezt a gépet rehabilitációs célokra találták ki. Sokkalta kevesebb eszközzel és pénzzel maximális, azaz maximális terhelést és hatékonyságot lehet kifejteni. Akkor meg mi a francnak van szükség erre? Komolyan nem értem. Láttam a Spar-ban kis dobozos fúdeprémium libamájat. Kb. 4-5 ezer forint volt. Kilós ára 38 ezer forint. Lehet, hogy valóban finom, de venné bárki is azt rendszeresen, elsődleges kajaként? Na ugye, hogy nem. Még akkor sem, ha elmondanának róla minden jót, hogy potencianövelő, gyógyítja a rákot meg a cukorbajt stb., habár...
2014. máj. 15. 15:07
10/13 anonim válasza:
ddrake , de milyen rehabilitációs célra ? Mert pl nálunk ki van írva, hogy akinek izületi problémái, közvetlen műtét, csonttörés után, terhesen, ha bármi belsőszervi problémád van nem használhatod ! És ezt nem a terem írta ki, hanem a flabélos papírja van a falra ragasztva ... jó ok, én elhiszem, hogy ezzel azt védik ki, ha valakinek valami baja származna a használat alatt, akkor ők mossák kezeiket, node kérdezem én, ha ez felmerül a gyártókban vagy forgalmazókban, hogy egy ilyen papírt kiragasztatnak, akkor hogy merik egyáltalán árulni ?
ÉN hallottam már olyat is , hogy a folyamatos rázkódás nagyon nem jó a belső szerveknek ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!