Futók! Melyik a legjobb applikáció futáshoz?
A népszerűbb alkalmazásokat pár km erejéig kipróbálgattam, mielőtt kiválasztottam volna a RunKeepert. Szerintem neked is meg kellene nézned, melyik tetszik legjobban. Ezek a legnépszerűbbek: Endomondo, Nike+, SportsTracker, RunKeeper, Runtastic (meg még persze van ezen kívül is rengeteg).
Mindegyikhez csak a GPS kell, netkapcsolat nem. Végül nálam azért nyert a RunKeeper, mert ennek az ingyenes verziójában is össze lehet rakni intervallumos edzést (a Runtasticban pl. nem), kényelmes a kezelőfelülete futás közben. Jól lehet érteni a szöveget (ha a távot, időt bemondja). De szinte ugyanezt tudja az Endomondo is (talán ott van annyi plusz, hogy az elvesztett vizet is megbecsüli, de ez apróság). Amiben nagyobb különbségek lehetnek, hogy melyik milyen statisztikákat készít online. Van, ahol több fér bele az ingyenesbe, van ahol kevesebb. A Nike+ gyűjtögetős, szintlépkedős rendszere is nagyon el van találva, de ott a motiváción van a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!