Danabol megeri?
Figyelt kérdés
Mar gondolkodtam rajta hogy csinalok egy kurat olyan 6-8 hetest.Lenne is ra danabol az egyik haveromtol tudok szerezni mivel o is szedi es azt mondta hogy marha jo a cucc.10 kg erosodott 1fekvenyomasban 1 het alatt, es 1 honap alatt 4 kilot hizot.En is kiszeretnem probalni bar nem tudom hogy szedjem,kb 3 honapja edzek es nagyon ''ehes'' vagyok az eredmenyekre.A mellekhatasokrol csak annyit mondot hogy csak okosan kell szedni es nem lesz baj.2014. máj. 13. 17:23
1/5 anonim válasza:
Nem éri meg. Lehet egy kuratol is bajod, ha nincs szerencséd, és az elért eredményt sem tartod meg utána.
2/5 A kérdező kommentje:
De neki semmi baj nincs pedig tobb mint 1 honapja szedi,majd kicsatan a borebol.
2014. máj. 13. 17:31
4/5 anonim válasza:
Nem mindenki egyforma genetikájú. Van akinek nem lesz baja több kúrától és van akinek meg egytől is lesz. De ha már eldöntötted, akkor minek kérdezel minket?
5/5 anonim válasza:
miért is vagyok lepontozva? Mert valaki szerint megéri gyerekek? Kicsit gondolkodni is kellene. Meg leírni, hogy mi a gondja velem, mert lepontozni bármelyik gyokér is tud, ahhoz nem kell nagy ész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!