Wing Tsun vagy Aikido vagy egyéb (Borsodban)? (Felpontozás értelmes válaszokért)
Borsodban, Szerencs közelében lakok. Ott Aikido edzés van. Szerintetek megérné nekem Miskolcra járni Ju Jitsu vagy Wing Tsun edzésre? Egyébként ez a két harcművészet jön be nekem legjobban. Ha van más harcművészet edzés közelben akkor leírnátok és hogy milyen minőségű?
Előre is köszönöm a válaszokat!
14F
Kérlek ne nézzetek le. Igaz, most erre jöhetne, hogy miért gondolom magamról, hogy "nagy" vagyok.
Egyébként a ju jitsu-ra én is gondoltam, viszont ott általában van rendes erősítés?
Másrészről, pedig egy éve volt egy tért sérülésem és igazából ezzel szeretnék megerősödni és hosszabb időre tervezem a dolgot. Megnéztem a dojo honlapját ahol igazából 14 éves kor a gyerek edzés felső korhatára, illetve a felnőtt alsó korhatára. Ilyenkor vajon hová sorolnának? (mondjuk 181-182 cm vagyok)
gyerekhez
felnőtt edzésen összetörnek, mint a ropit
Szerintem is jó választás a ju jutsu.
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs ez neked túl messze? Most nézem, hogy kocsival 40 perc. Ha csak 14 éves vagy és emiatt tömegközlekedéssel jársz, akkor az minimum egy óra utazást jelent -- túl sok. El fogod veszteni a motivációdat.
Olyan edzést keress, amely a lakhelyedtől nincs 30 percnél messzebbre, és el tudsz menni heti 3 alkalommal. Ha az aikido nem tetszik, akkor van Szerencsen birkózás és shotokan karate is.
Ezek nem bejövősek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!