Széchényi fürdőbe fürdő jegy megtagadása?
Sziasztok!
Kisgyermekes anyuka vagyok, fáj a hátam a sok emelgetéstől, ezért megbeszéltük 1-2 barátnőmmel, hogy iratunk fel a fent nevezett fürdőbe masszírozós fürdő jegyet és így akkor legalább úszunk egyet meg még meg is masszíroznak és van egy 3 órás kikapcsolódásunk, amíg apa vigyáz a gyermekre. Na igen ám! Kaptam beutalót, megjelentem a reumatológián, ahol a doktor rávágta, hogy nincsen ilyen jegy már és nem tud adni, ellenben most megvizsgál, és akkor megmondja az állapotomat. Erre válaszoltam neki, hogy ezt nem értem, mert a barátnőm a múlt héten járt reumatológián és kapott fürdőbe belépőt, kezelő lappal és teljes testes masszírozással. Ezzel még nincs is baj, oké, jeleztem, hogy kisgyermekem van, emelgetem, a nap végére nagyon fáj a hátam. Erre elküld engem röntgenre meg fizikoterápiára meg gyógytornára. Kérdem én, honnan lenne nekem enni időm utazgatni ide -oda, hogy ilyenekre járnak, amikor semmi bajom nincsen, csupán úszni szeretnék meg kicsit, hogy megmasszírozzák a hátamat. Rendszeresen jártam úszni régen, annyira nem hiszem, hogy le lennék robbanva, hogy nekem ilyenekre kelljen járni. Miért van ez? Nem fizettem neki? Miért „hazudik” a képembe? Mit tettetek volna a helyemben?
El vagyok keseredve, hogy mindkét barátnőm kapott kezelő lapot csak én nem…
Vagy tapló az orvosod, vagy szakemberként ezt ítélte meg szükséges kezelésnek és valójában jót akart Neked.
Ezt nem tudom eldöntni, hogyan is tudnám..
Keress másik orvost, akivel tudsz beszélni. :)
Ne sértődj meg a viselkedésükön, nem ellened irányulnak az emberek, egyszerűen csak keserűek a saját életükben boldogtalanok, és valamerre a frusztrációkat ki kell vetíteni. Ha úgy érzed valaki nem jól viselkedik veled (jelen esetben gyanús hogy szegény orvosod nincs életerejének és boldogságának a csúcsán) lehet sok ölelésre lenne szüksége.. és támogatásra. Gondolj rá, rájuk így :)
nem írtál konkrét problémát,de ha valakinek fáj a háta az legtöbbször azért fáj mert kinyomódott a porkorongja,kilapult a porckorongja,bekeményedett a porckorongja,kiszakadt a porckorongja,vagy olyan gyenge a törzse,hogy a napi teendők elvégzése is extrém terhelés a gerincének,vagy a rossz tartás miatt fáj,szintén a gyenge izomzat miatt.
szóval a gerinctorna a leglogikusabb megoldás ezekre,mert egyiken sem segít, használ a masszírozás,legfeljebb kellemes érzés.
szóval ha megoldást akarsz,akkor legalább néhány órára menj el,tanuld meg a gyakorlatsort,aztán csinálhatod otthon is.
amúgy meg könnyen le tudod mérni a törzsed állapotát.
magad elé teszel egy órát és felveszed ezt a pózt-
feszített farizmokkal szabályos.
írd meg mennyi ideig sikerült tartani,aztán megállapítjuk mennyire is vagy lerobbanva.
a doki meg azért nem adott beutalót,mert nem sírtál neki,hogy mozogni sem tudsz.
ha eljátszod a full lerobbantat,akkor adnak csak mindenfélét,vagyis ha látszólag indokolt.
Ez egy orvosi kezelés. Az orvos úgy ítélte meg, az egészségi állapotod nem indokolja a kezelést. Ennyi.
Ha attól fáj a hátad, mert emelgeted a gyereked, akkor azon egy terefere-délután a barátnőiddel nem segít. Ellenben a manuálterápiával, meg a gyógytornával, ami a panaszaid okát (gyenge hát, rossz tartás) szünteti meg.
És a PC válasz után az őszinte véleményem a szituról.:
Tudom, szültél, és a világ közepének érzed magad. Nem vagy az. Bevallottad, hogy semmi bajod sincsen, de elmész a dokihoz, rabolod az idejét, amiben más, tényleg rászoruló páciensekkel is foglalkozhatna. Mindezt azért, mert sóher vagy leperkálni egy masszázs, meg egy fürdőjegy árát. Amire amúgy nincs is szükséged, de a barátnőid elmentek, akkor hát neked is kell, ugye. Nem ég a pofádról a bőr, hogy ezáltal más, rászoruló emberektől vennéd el a lehetőséget? Egy beképzelt, ostoba, arrogáns, írigy tyúk vagy. Nem is a fájdalmaid miatt vagy elkeseredve, hanem amiatt, hogy a barátnőid kaptak valamit, amit te nem. (lefogadom, hogy perkáltak ők is, csak tudják milyen irigy kis pitcha vagy, és így akarnak szivatni. meg is érdemled)
Nem véletlenül koptatott le a doki. Nagyon helyesen tette, több ilyen lelkiismeretes orvos kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!