Magyar F1 nagydíjra szeretnék pénteki szabadedzésre jegyet, melyik oldalról tudnék rendelni?
Figyelt kérdés
Sok oldalt megnéztem már, de sehol nem találtam olyat ami CSAK péntekre vonatkozik, illetve csak 2013-ast...2014. febr. 6. 11:16
1/7 anonim válasza:
Melyik tribünre szeretnél jegyet?
2/7 A kérdező kommentje:
2014. febr. 8. 10:00
3/7 anonim válasza:
Az mindegy melyik térképet nézed, ugyanaz. A tribünök elnevezése nem változik. Nézd meg a mygpticket.hu-n vagy a gpticketshop-ban. Már fennt vannak a 2014-es jegyárak. De mindegy ha veszel egy klubkártyás jegyet 28 ezer forintért a klubtribünre, és az mind a négy napra szól. :)
4/7 A kérdező kommentje:
De én nem tudok minden napra menni, nagyon messze lakunk, csak egy napra szeretnénk és az péntek lenne.
Olyan jegyek meg kár megvenni ami minden napra szól és de nem tudom kihasználni.
Azokat az oldalakat már megnéztem, de nem találtam csak péntekit, ezért is írtam ki ezt a kérdést hát ha valaki tud más oldalt.
Vagy az is lehetséges hogy ezek a jegyeket később adják ki?
2014. febr. 9. 09:02
5/7 anonim válasza:
Értem, hogy nem tudsz minden nap menni, de csak pénteki jegy sem lesz sokkal olcsóbb, és akkor már mindegy, ha azt veszed. És amint láthatod, most sem írják még ezeken az oldalakon csak péntekre, mivel ha valaki egész hétvégére vesz egy adott tribünre, akkor pénteken nem ültetik máshová, például amiatt, aki csak péntekre vesz. Azokat nem sokkal előtte fogják majd árusítani. Legalábbis pár éve volt már így.
6/7 A kérdező kommentje:
Ja értem, tehát akkor meglehet hogy pár hónap múlva lesz pénteki jegy. A tavalyi jegyárakat megtaláltam, ott volt.
Köszi a segítséget :)
2014. febr. 9. 20:50
7/7 anonim válasza:
Azért azt cáfolnám, hogy nem sokkal olcsóbb. A pénteki jegy olyan 20-25 euro között szokott lenni tribüntől függően, a klubtribünös hétvégi jegy 28e forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!