Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kismamák! Szabad-e csinálni?

Kismamák! Szabad-e csinálni?

Figyelt kérdés
Pár hetes vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor szabad-e hasizomgyakorlatokat végezni? Egy héten 2szer szoktam 35 percet edzeni, súly nélkül, combra, popsira és hasizomra. Ha szabad akkor milyen gyakorlatokat végezzek? :) Ja és az normális, hogy eddig mindig könnyedén meg tudtam csinálni a gyakorlatokat, és most már 50 haspréstől is kifekszek, és alig tudok hasazni? Kérlek segítsetek! :)
2014. ápr. 27. 16:18
 1/3 Andi80018 ***** válasza:
100%
Hasprés terhesen, te normális vagy?! El akarsz vetélni, vagy miért csinálod? Az első 12 hét a legveszélyesebb, ami a vetélést illeti, nem bírnád ki azt? Minek hasazol egyáltalán? 12 hét után lehet tornázni, vannak terhes torna gyakorlatok, lehet terembe járni, könnyített edzés, nem combhajlító gépre gondoltam meg lábtolóra.
2014. ápr. 27. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék elvetélni :( Akkor abbahagyom, köszönöm a választ :)
2014. ápr. 27. 18:19
 3/3 Andi80018 ***** válasza:
Nagyon szívesen. Inkább ne kísértsd a dolgokat. :-)
2014. ápr. 27. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!