Mi az a Spartan Re@bok dolog?
Interneten találsz róla egy csomó dolgot. Hidd el nem véletlenül az a jelszava, hogy "Tudni fogod a célvonalon"
Vagy tényleg úgy gondolod, hogy EGO fényezés?
A kérdésedre is válaszolok: Ez egy olyan verseny, ahol a sportolók megmérettethetik magukat külömböző dolgokban, a testi és lelki határaikat feszegetve. Gondolom még nem teljesítettél ilyen versenyt, külömben nem írnál ilyeneket. Kérlek mondjad el, hogy honnan gondolod, hogy lealázni mennek egymást!
Amit én láttam, ott az emberek egymást motiválták futás közben és sokan a saját idejüket feláldozva segítettek másoknak. Lusták a kerthez? Csak hogy még valami rosszat mondjál rájuk? Valamint az, hogy fönnakadsz a sörön tényleg arra vall, hogy nem tudod miről beszélsz, meg hogy csupán sarat dobálsz.
Nekem nem gond kimenni a kertbe. Te lefutsz egy Spártait? Mégegyszer megkérlek, hogy írd le, hogy az alázós dolgot honnan szedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!