Ugy hallottam hogy lassu kocogassal es gyors lepegetessel lehet eltuntetni a felesleget szinte mindenhonnan. Ez igaz? Mennyi ido kell neki amig teljesen eltunik?
Hiszen logikus, hogy befektetett munka nélkül, tudás nélkül eredményeket lehet elérni.
Nem is tudom megérteni, hogyan gondolja valaki, hogy kényelmesen és pofon egyszerű módon le tudna fogyni, amikor a lakosság fele túlsúlyos. Ennyire hülyének látjuk a többieket, hogy ők képtelenek kocogni vagy sétafikálni egy kicsit ?
A hozzáállást nem értem. Hogyan merül fel valakiben, hogy egy olyan komoly társadalmi szinten jelentős egészségügyi problémát mint a túlsúly.. hogyan lehetne ilyen egyszerű módon kezelni.
Nem, táplálkozásban kell változtatni, a dilettáns 'szakemberek' által javasolt zsírszegény, tejes, lisztes étkezések helyett újra normálisan kell enni, húst (és igazi növényeket, azaz zöldségeket).
"Ugy hallottam hogy lassu kocogassal es gyors lepegetessel lehet eltuntetni a felesleget szinte mindenhonnan."
Igen, de nem ilyen 10-20-30 percekkel heti kétszer, mert az semmi.
"Mennyi ido kell neki amig teljesen eltunik?"
Miért, te mennyi idő alatt szedted fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!