Hány centivel kell tudnom a kosár felé nyúlni hogy, tudjak egy kézzel zsákolni?
"kosár fölé"-t akartál írni gondolom, mert így nem sok értelme van. :-)
Az hogy hány lábról ugrassz meg hány kézzel zsákolsz nem függ össze. Nyilván egy kezes zsáknál nem kell akkorát ugrani, mint kétkezesnél, hiszen ki tudsz nyúlni a magasba, viszont kétkezesnél meg stabilabb a zsákolás, ha nem tudod rendesen megfogni a labdát. Nekem kb a csuklóm alatt 5-10 centivel van meg a gyűrű és így egy kézzel megy a dolog, kettővel pedig nagyon nyögvenyelősen.
Majdnem annyival, amekkora a labda átmérője. Jól írta az előző hozzászóló, ha a csukló alatt kb. 5 centivel "éred el" a gyűrűt, akkor sanszos, hogy tudsz zsákolni is. Amúgy külön én sem edzettem rá sosem, egyszerűen csak jött a sok gyakorlás után.
Az, hogy mekkorát tudsz ugrani, két részből tevődik össze, egyrészt a láb erejéből, másrészt a mozgáskoordinációból. Mindkettőt bőven lehet fejleszteni, megvannak rá a megfelelő gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!