A preventív mozgásterapeuta az milyen szakma /mit csinál?
Figyelt kérdés
Rákerestem a google-ban ,de nem igazán adott ki pontos megfogalmazást ,hogy ez a szakma mi is.2014. ápr. 20. 20:37
1/1 anonim válasza:
Ha engem kérdeznél (de ne kérdezz mert nem tudom a választ) akkor olyan ember, aki betegségmegelőző céllal oktat mozgást.
Szerintem ilyen mozgásnak alapnak kellene lenni. Merthogy tök szép dolog a fekvőtámaszozás.. de én pl. azért taichizom, mert bizonyos mozgásszervi problémákat meg szeretnék előzni. Amikor lerendeztem magamban hogy milyen edzést és miért akarok végezni, akkor úgy gondoltam hogy szükségem van preventív célú mozgásra (mozgás terápiára), ez is egy érv volt a taichi mellett. Na ezért gondoltam hogy mégis válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!