Milyen tornagyakorlattól lesz kisebb a combom és formás fenekem?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 18:41
1/7 Osynho válasza:
mindennek az alapja a táplálkozás. csak tornazastol egyiket se ered el. kisebb combod (tehat zsírból fogyás) szalkasito diétatol es ae rob mozgastol lesz, formás feneked meg súlyzós edzesektol (guggolas, kitörés, stb) + tomegnovelo etkezestol.
2/7 anonim válasza:
Nem gyakorlatoktól hanem rendes edzéstől,étrendtől,pihenéstől.
3/7 anonim válasza:
NINCS helyi sírégetés ha kisebb lesz a combod akkor mindened kisebb lesz (mell has kar stb) enyitt tennék hozzá az előttem lévőkhöz
4/7 jobbikostibi válasza:
csak a plasztikai sebész segíthet
5/7 anonim válasza:
3.nak igaza van. Kifejezetten combodból nem tudsz fogyni.
Hiába a combod edzed jobban, nem onnan fogsz jobban fogyni.
Persze természetesen fogyáson kívül (utána) izom építésre megvan hogy kifejezettena combod és a feneked kell edzeni, hogy formás legyen.
6/7 anonim válasza:
Saját tapasztalatomat ajánlom,futás minden nap...az első 3-4 nap nehéz ilyenkor séta futás séta futás de néhány nappal később már kilóméterelet fogol futni és akkor már minden nap formásabb leszel.Én igy szoktam többet ér mindennél.
7/7 aculluca válasza:
a futástól elfogysz, ha vékony lábakat akarsz akkor csináld, ellenben ha szép formás lábat és kerek segget, akkor guggolás illetve kitörés, atom jó popót, és combot lehet ezekből faragni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!