Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » CM Punk visszajön valamikor a...

CM Punk visszajön valamikor a WWE-be?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 10. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem. Először a chicagoi Raw-ra várták, ott csak Heyman jött hogy valamennyire lenyugtassák a nézőket. A wrestlemaniara, vagy az azt követő Raw-ra várták, ezeken se jött, szóval nagyon úgy tűnik hogy végleg kilépett. Bár a WWE helyében úgy gondolkoznék, hogy amikor már senki nem számít rá, és mindenki lemondott a visszatéréséről, akkor jön be hirtelen. Én azt mondom, hogy 50-50%, hogy látjuk a közeljövőben.
2014. ápr. 11. 00:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Remélem visszajön de ez már egyre valószínűtlenebb. Wrestlemanian nem jött a Rawon se. De lehet,hogy a Money in the Banken vagy a Summerslamen lesz meglepetés.
2014. ápr. 11. 21:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Én is szeretném ha visszajönne, de.... majd meglátjuk.
2014. ápr. 12. 12:45
 4/10 anonim válasza:
2-es a Summerslamen vagy a Money in the bank-en azert nem johet vissza mert juniusba lejar a szerzodese a wwe vel,es ha punk nem ter vissza odaig akkor a wwe akar be is perelheti szerzodesszegesert.De sztm a paybacken visszajon..majd meglatjuk :)
2014. máj. 5. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tért vissza a payback-en :(((
2014. jún. 2. 16:59
 6/10 Hüse István2004 válasza:
Nekem a kedvencem CM Punk és remélem hogy vissza jön
2015. jan. 23. 20:44
 7/10 anonim válasza:
Sajtálom,hogy ezt kell mondanom de nem 50% az esély arra,hogy vissza tér hanem 0. Mivel már a UFC-ben szerződött le.Nem sokára lesz az első meccse.
2015. jan. 23. 21:34
 8/10 anonim válasza:
Talán jővőre a ufc ben összevetik es utana vissza fog jonni
2015. aug. 1. 11:22
 9/10 Déééw9 válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy meglepetésként vissza fog térni! Ő volt mindig is a kedvencem, most is ő mióta ő nincs a wwe-Ben nem is nagyon követem nyomon! Ha vissza térne ez másképp lenne!
2017. aug. 30. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Most itt 2021-ben is szolgálhatok neked kis infókkal :)

CM Punk gondolkodik a visszatérésén, de azt még nem tudja, hova igazoljon.

Egyelőre még csak gondolkodó fázisban van, de egyre több rá az esély :))

2021. jún. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!