Nektek milyen airsoft pisztolyotok van?
CO2-est NE VEGYÉL. Ha gázosat vennél (ha elkezdenél komolyodni az airsoftban akkor ez érné meg a legjobban) akkor csak green gasosat. pl. [link]
Az utóbbi valamivel jobb, mert a belseje full fém.
Vannak még Aep-ek (Automatical electrik pistol). Ezek is jók, de max snipernek, mert a lőtávjuk 20 m-nél nem nagyobb. Ezeknek annyi a hátrányuk, hogy télen az aksi miatt nem igazán használhatóak, de ki lehet okoskodni, hogy játtsz vele télen is, csak max hamarabb lemerül.
pl. [link]
Springeseket viszont én személy szerint nem bírom. Arra ott van a piacos, hogy szórakozz. De linkelek neked egyet ami nem néz ki rossznak.
Én személyszerint ha biztos vagy benne, hogy a jövőben nem akarsz komoly wargamere menni akkor a 8990-as green gasos berettát ajánlom. Ha érdekel még valami akkor írj privben.
Remélem segítettem. :)
Cyma Colt 1911 AEP-em van, glock 18 c nagy 90 golyós tárjával használom sniper mellett. Az előttem levőt kicsit kijavítanám. Az enyém pontos lőtávja szélcsendben 25m, nem pedig max 20m. Van pót akksim de még soha nem kellett használni játékon.
Viszont a gázosoknak jobb a hangjuk és erősebbek is.
Szerintem menj el egy airsoft játékra, bérelj valamit és meglátod, hogy tetszik-e vagy sem ez a sport. Ha tetszik, akkor vehetsz sajátot is de ne rugós pisztolyt és ne rugós puskát, max shotgunt rugósból, de aeg jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!