Hátul a térdem mögött a hajlítóm, vagy nem tudom, hogy hogy nevezik azt, nagyon fáj. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Atlétikára járok. A térdem mögött mikor futok, de főleg lassabb futásnál (mikor futás után megállok lüktet), sprintnél nem annyira fáj. Edzés után mikor hazajövök és megpihenek utána nagyon nehezemre is esik felállni, alig bírom kinyújtani. Ott mi van ami megsérülhetett?És mit tehetnék vele?2014. ápr. 7. 21:08
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg húzódás, amennyiben izomról van szó, vagy pedig íngyulladás. Pihentetned kéne egy darabig.
2/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem nyújtasz eleget? Nekem is hasonló problémám volt(szintén futok) és nekem az alapos nyújtás segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!