Szeretnék vékonyabb, formásabb, feszesebb kicsit izmos lenni. Hogyan lehetséges? Többi lent
15 éves lány vagyok(nemsokára 16) és egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal.Nem vagyok kövér, de egy kicsit duci vagyok.Sportolok már több hónapja néha elmegyek futni meg szoktam erősíteni is.De valahogy mégse látszik a változás.Mindenfélét eszek, a diétát nem tudom betartani mert ha nem eszek vagy kevesebbet eszek utána mindenfélét megeszek egyszerre és sokat.Mit tehetnék, hogyan eddzek hogy szép vékony és feszes legyek?A diéta kötelező? Milyen diéta a megfelelő 15 évesen?
egyébként kb. 166 cm és 62-63 kiló vagyok
Azért nem látszik mert összevissza eszel és edzel...
A testépítés alapjai,olvasd el.Amíg nem teszed nincs értelme edzeni,mert nem lesz eredménye.
Igen lehetséges NORMÁLIS edzéssel és étrenddel.Először felszedsz némi izmot aztán ledobod a zsírt.Alkatfüggően pár hónap nagyon nagy változást hozhat.
De amíg azt a könyvet nem olvasod el,nincs miről beszélnünk.
Azért lesz másabb mert tudni fogod mit csinálsz,mi játszódik a testedben.
Mint látod alaptudás nélkül nem lesznek eredményeid.
A könyvet kb 1 óra elolvasni ha tényleg változtatni akarsz magadon akkor muszáj.
De ha nem akarod nem kell csak akkor husi maradsz.Nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!