Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » F&F futó, spotcipőről valami...

F&F futó, spotcipőről valami vélemény?

Figyelt kérdés
Futócipőt akarok, rövidebb időtartamra, és az F&F futó-dportcipői elég jónak tánnek ár érték arányban.Valaki használ F&F-es sportcipőt? És ha igen mi a véleménye rólla.

2014. márc. 31. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy rövidebb időtartamra?

Futócipőn nem kellene spórolni. Mit érthet a Tesco ahhoz, hogy milyen csillapítás kell bele? Szerintem még külön stabil meg neutrális sincs nekik. Ha olcsóbban szeretnéd megúszni a dolgot, akkor inkább outletekben nézz körül. Lehet már 10 000 Ft körül is jó cipőt találni.

2014. márc. 31. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy csak addig kéne, amíg nem lesz pénzem egy normálisabbra. Mert most is járok futni, és utcai Nike cipőben. Ennél azért csak jobb bármi.
2014. márc. 31. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, értem.

Igaz, annál valószínűleg jobb megoldás. Ha most is akciós, akkor valószínűleg én is ezt venném, de max. pár hónapra, míg nem tudok egy normálisat szerezni. Ha viszont az 5-6000 Ft a mostani ára, akkor inkább a Decathlonban nézném meg. Nekem onnan volt az első futócipőm, és vagy 1000 km-t elszaladgáltam benne. (Ami sok, hamarabb is cserélhettem volna.) Egy sportáruház cuccában jobban bíznék.

2014. márc. 31. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszönöm ! :) Egyébként lehetett volna normális Skechers futócipőm, nagyon jó áron, csak hát sajnos nagy... ezért kell valami alternatív megoldást találnom.
2014. márc. 31. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!