Kevert fehérje kedvező áron?
Tudnátok ajánlani kevert típusú fehérjét kedvező áron?
Szója mentesre lenne szükségem.
Esetleg a stillmass céggel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
a stillmassnak voltak, na de az nem megszűnt? én legutóbb ezt az infót kaptam h már nem importálják, de ki tudja ...
hát nézd, mindenképpen whey-t keress, így nem lesz ott szója. a kevert típusút nem ajánlom, de te miért ragaszkodsz hozzá?
lehet h egy Peak 85%-os wheyt dupla áron veszel meg, na de a hatásfoka is dupla, azaz egy az egyben ugyanott vagy anyagilag, hát minőségileg meg a többszöröse (hidd el, ez se utolsó, mert az olcsóbbak kihagynak enzimeket, egész más a felszívódásuk stb)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tejsavóm van edzés utánra (Peak delicious whey ill. Biotech lactose free)
Kevertet sütéshez szeretném használni, mert tejsavóval nagyon száraz a végeredmény.
A szójáról annyira megoszlanak a vélemények, hogy nem tudom, ki merjem-e próbálni vagy sem főleg nőként.
A stillmass-nek vannak kevert proteinjei jó áron, de annyi hamis/gagyi termékről hallani és nem szeretnék belefutni egy ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!