Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthonra Leg magic vagy...

Otthonra Leg magic vagy szobabicikli?

Figyelt kérdés

Hosszátávon gondolkozom (ez egyértelmű :-)) hogy melyik gépet vegyem meg,a leg magic azért szimpatikusabb,mert olcsóbb mint a sz.bicikli,kis helyen is elfér,összelehet hajtani,izmot is épít,nemcsak zsírt éget,viszont nem tudom,hogy minőségileg mennyire megbízható?

A szobabicikli meg azért kéne,mert szeretek biciklizni.tapasztalatok érdekelnek,ki mit próbált stb...köszönöm :-)

2014. márc. 24. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:

A bajok ott vannak hogy nincs alaptudásod a reklámok meg jók.

Nincs olyan hogy valami izmot épít és zsírt éget egyszerre..

A Leg Magic mindössze egy kis tornázgatásra jó.Ennyi pénzért felesleges.

A bicikli sokkal jobb persze drágább is.

2014. márc. 24. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Te így ismeretlenül ne mondj rólam véleményt,hogy kilyen az alaptudásom...Lehet nem fogalmaztam pontosan,mert k.va fáradt vagyok,de a lényeg,sz.bicikli vagy leg magic? De már utánanéztem és sokan szarnak sem nézik a leg magicet...szval ha annyian szídják,akkor biztos rossz...Pedig a bemutató videón elég jónak tűnik..
2014. márc. 24. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell megsértődni,(sajnos) "normális" manapság hogy az emberek nincsenek tisztában a testük alap működésével,ezt pedig maximálisan kihasználja marketingipar.
2014. márc. 24. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

pedig ha a leg magic akár csak gondolati szinten felmerül benned,mint hasznos dolog,akkor minimum szinten sem lehetsz tájékozott edzés témában.

és valóban.

ez nem sértés,hanem egy egyszerű tény megállapítás.

2014. márc. 24. 21:15
 5/6 *Glissade* ***** válasza:

Szerintem szobabicaj tökéletes arra, hogy reggel felkelés után használd a keringésed felfrissítésére, hogy jobban induljon a nap;)

Majd délután elmenj edzeni.

Ill. ha van 3D TV-d, akkor 3D szemüveggel miközben mondjuk természet filmet nézel, tök jó lehet tekerni;)

Ezt csinálnád esténként.

Vagy használhatnád akár intervall edzésként is a bringát, pl. fegyencedzés bringa kombó.

Vagy simán csak a bringával intervallum cardió edzést végezni.

Ha több pénzed van, akár egy Spining gépet is vehetnél!

Azzal már lehet kemêny edzéseket végezni;)

Nos a leg magic- ben kevesebb fantáziát látok...

2014. márc. 24. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam erre a kettőre,mert keményebb edzést nem tudnék csinálni,hiszen napi 12 órát dolgozok,és valamikor heti 1 szabadnapom van,és mindig hulla fáradt vok (majdnem) de egy kis szobabicajra még maradna energiám,de videón nemtűnt rossznak a leg magic,és volt aki égbe emelte,hogy milyen fasza...de a 95%-uk szídták,h szartsem ér...hát akkor biztos így van!
2014. márc. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!