Hol lehet Budapesten Mediball órákra járni? Valami elérhetőséget tudtok, vagy árat, ilyesmit?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 21:30
1/3 anonim válasza:
Szerintem se taichizz, inkább a teniszből és a kamutaichiból kialakított mediballt nézd meg, ugyan alacsony rendű mozgás, helyette sokkal többet is tanulhatnál de itt viszont labda is van és én meg is értem, hogy ez fontos, megragadja a gyerekek és a kiskutyák figyelmét.. :)
2/3 anonim válasza:
Budapesten több olyan a szakmai szervezettel szoros kapcsolatot tartó oktatót tudok javasolni, akikhez érdemes csatlakozni.
Ha még aktuális a kérdés, privátban szívesen adunk elérhetőséget.
3/3 anonim válasza:
2014-03-24 09:28, alacsony rendű mozgás? Milyen alapon ítélsz meg valami olyasmit és beszélsz róla lekezelően, amit nem is ismersz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!