Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Krav magázni mennyibe kerül?

Krav magázni mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
A tanfolyam és a kellékek árára gondolok. Májustól szeretnék járni. Illetve mennyire éri meg? Tapasztalatok? Vélemények?

2014. márc. 23. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs kellék. Havi 10 e huf. Nagyon megéri. Nekem bejött.
2014. márc. 23. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Drága. Ehhez képest színvonaltalan!
2014. márc. 23. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Én tolom 1,5 éve nekem bejött persze jó edzőhöz kell menni. Diák 9 felnőtt 11e.

Ez nem tanfolyam hanem edzések..

Szerintem megéri...

Utolsó: Te minden kérdésnél ott vagy? Mindenhol terjeszted a sz@rt? Fhuu.. Inkább nem is mondok semmit mert teljesen fölösleges. Ha ilyen kérdés megjelenik te már ugrasz mint egy nagy szakértő vagy nem is tudom ki és osztod az észt.. Szerintem te vagy az új taplalkozasharcmuves csak új nickel mert régen ő volt ilyen aztán nagyon eltünt..

2014. márc. 24. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló aikiboxer lett, szerintem nem tett semmit amire így kellene reagálni.

Egyébként én még mindig kevesebb embernek 'osztom az észt' mint amennyinek a kravmagások teszik.

További egyébként: 1,5 év kravmaga múlttal véleményt alkotsz rólam, amikor 5-10 év kravmaga múlttal sem nagyon kellene? Nem azért mert nem szabad, csak én nem heti 2-3 másfél órás edzésen gyakorolgatok valamilyen oktatótól jujutsu technikákat (meg amiket kravmagán használnak). Tehát ennek fényében lehetne a véleményemet értékelni.

Te miért kravmagázol egyébként, arc? Merthogy ügyesebb-okosabb nem leszel tőle, sem 1,5 év alatt, sem később. Vagy mint a sportkaratésok, azt hiszed hogy igen, ügyes leszel?

2014. márc. 24. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

cöcöcöcö. :D pattogj még, jó olvasni . :) :)

Kravosok nem osztják az észt csak megosztják tapasztalataikat. És nem fikáznak le más harcmúvészeteket hanem ha valami jó azt elismerik.

Lassan vegyél már új billentyűt mert annyit írsz,hogy már kezd elkopni..

2014. márc. 24. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ide amúgy nem is írt aikiboxer. Neked szántam, látod már saját magad is összezavarodsz annyi helyen teszed magad..

Nem hiszem azt,hogy én leszek a verhetetlen , meg én vagyok a király (másokkal ellentétben) csak van egy véleményem erről a rendszerről amit tapasztaltam és kész pont.. Te meg azthiszed,hogy a király te vagy és mindent lefikézhatsz csak úgy és azt meg is hallgatják és úgy is tesznek.. Nem únod?

2014. márc. 24. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!