Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megszakadtam a hónaljamnál a...

Megszakadtam a hónaljamnál a mellemnél és nem tudok mit csinálni ellene pedig nem is fejlődök csak szakadok. Mit javasolnátok rá valami krém?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 09:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

???

Te a striákról beszélsz?

Ha arról, akkor azokra lehet kapni krémet, de teljesen sosem fognak eltűnni, max kicsit halványodnak.

2009. dec. 16. 10:09
 2/11 A kérdező kommentje:

igen sztem az akkor.

Kentem már rá terhességi csíkok elleni krémet de nem múlik csak egyre nagyobb pedig nem is növök nemis hízok és nem értem hogy miért nő.

2009. dec. 16. 10:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

El kell, hogy keserítselek, sosem múlik el. Tulajdonképpen a kötőszövet elszakadt. Idővel halványodni fog, de elmúlni sosem.

Ez a hirtelen "növekedéstől "van.

2009. dec. 16. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, ha már kialakultak, akkor felesleges bármi krémet használni. esetleg használ olyan krémeket, amik még intenzívebben hidratálják a bőrt, táplálják a kötőszövetet. És rendszeresen.
2009. dec. 16. 10:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem múlik el, de nem kell elkeseredni, ez minden sportolónak megvan. :)

Ha viszont alaposan lefogysz (uh kockás legyen a hasad), akkor kevésbé fognak látszani.

2009. dec. 16. 10:26
 6/11 anonim válasza:
ha azt írta, hogy nem fejlődik, akkor nem hiszem hogy fogynia kéne !
2009. dec. 16. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos ezek örökre ott maradnak.

10:26-os: már bocs, de nem minden sportolónak van. Leginkább csak a barom fajtának, aki ész nélkül kokszol, aztán csodálkozik, hogy nem lesz havonta 2 számmal nagyobb a bőre.

Én 8 éve edzem, folyamatosan, rendszeresen, szépen kifejlődtek a dolgok és sehol egy csík.

2009. dec. 16. 10:46
 8/11 A kérdező kommentje:
és soha nem kokszoltam 170 cm vagyok és 73 kilo és mióta elkezdtem edzeni kb 5 éve max 4 kilot ha híztam és nem tudok nőni csak szakadok.
2009. dec. 16. 10:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, lehet ez a növekedéstől, vagy az, hogy a bőröd száraz. Terhes valaki, edz valaki, hízik vagy hirtelen menő.
2009. dec. 16. 11:40
 10/11 anonim ***** válasza:
csak hogy megnyugtassalak nekem mind a 2 bicepszemnél széjjel van repedve a bőr, továbá hónaljamba és a seggemnél:D
2009. dec. 16. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!