Megszakadtam a hónaljamnál a mellemnél és nem tudok mit csinálni ellene pedig nem is fejlődök csak szakadok. Mit javasolnátok rá valami krém?
???
Te a striákról beszélsz?
Ha arról, akkor azokra lehet kapni krémet, de teljesen sosem fognak eltűnni, max kicsit halványodnak.
igen sztem az akkor.
Kentem már rá terhességi csíkok elleni krémet de nem múlik csak egyre nagyobb pedig nem is növök nemis hízok és nem értem hogy miért nő.
El kell, hogy keserítselek, sosem múlik el. Tulajdonképpen a kötőszövet elszakadt. Idővel halványodni fog, de elmúlni sosem.
Ez a hirtelen "növekedéstől "van.
Soha nem múlik el, de nem kell elkeseredni, ez minden sportolónak megvan. :)
Ha viszont alaposan lefogysz (uh kockás legyen a hasad), akkor kevésbé fognak látszani.
Sajnos ezek örökre ott maradnak.
10:26-os: már bocs, de nem minden sportolónak van. Leginkább csak a barom fajtának, aki ész nélkül kokszol, aztán csodálkozik, hogy nem lesz havonta 2 számmal nagyobb a bőre.
Én 8 éve edzem, folyamatosan, rendszeresen, szépen kifejlődtek a dolgok és sehol egy csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!