Bejön a tippmixem?
Ma akarok először tippmixet feladni és nem szeretnék csalódni:D
Fiorentino-Juventus V 1.90
Fiorentina vagy Juventus jut tovább V 1.45
Benfica- Tottenham H 1.60
Napoli- Porto H 1.85
PAR-CHI H 1.90
odds:15,5 és 1000ft-tal szeretném megrakni
Tudom, hogy már nem aktuális a kérdés, de pár észrevételem lenne. Túl azon, amit #1 leírt, hogy egy szelvényen nem fogadhatsz ugyanazon a mérkőzésen két különböző eseményre.
A Juve bejött, a Benfica viszont döntetlenezett. Napoli-Porto szintén döntetlen lett.
A legutolsón meg nem tudom, mit értettél, szerintem valami Libertadores-kupa meccset néztél ki, csak épp a csaoatneveket nem írtad oda, csak az országot. Így erről érdemben nem tudok nyilatkozni.
Viszont amit javaslok:
1. Ne 5-ös kötésben gondolkozz, hanem legfeljebb hármasban! Bár valóban a 15-ös ODDS csábítógg, mint mondjuk egy 4,0-s, viszont semmire nem mész vele, ha nem jön be.
2. Borzasztóan bizonytalan meccseket akartál megtenni. A Fiorentina-Juve abszolút háromesélyes meccs, de még nagy jóindulattal is kétesélyes. A Benfica-Tottenham első meccse 3-1-es Benfica győzelem volt, sejthető volt, hogy nem fognak apait-anyait beleadni, hogy nyerjenek, hiszen szinte már továbbjutottak. Napoli-Porto, két közel azonos szintű csapat, az első meccsről 1-0-s Porto-győzelemmel. Sejthető volt, hogy hazai pályán a Napoli jobb lesz, a Porto viszont annyira nem engedhetett ki, mert az az 1 gólos előny nem életbiztosítás. Tipikus háromesélyes meccs.
A Libertadores-kupára meg végképp orosz rulett fogadni, ha nem ismered a csapatokat.
Ha nyerni akarsz (és nem csak egy jót izgulni), akkor inkább a bajnoki meccsekre fogadj, azok jóval kiszámíthatóak, mint az EL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!