Most akkor bejött a tippmixem?
Figyelt kérdés
büntetők által lett meg az eredményem..és úgy jött a meccs de a 90' percben meg még a 120ikan is 2-2
akkor azt elfogadják?
2013. dec. 3. 21:23
1/9 anonim válasza:
a galatasarayt raktad? :D mert énis igy vagyok vele!
2/9 A kérdező kommentje:
Igen :D
2013. dec. 3. 22:21
3/9 anonim válasza:
Énis az elöbb irtam ki a kérdést.:D de b*sznak rá válaszolni.:D bár nekem amilyen szerencsém van,szerintem elment a pi*sába a szelvény!
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, haverok között is azt modnják 90' ig nézik...de nagyon jó mert midnegyik bejött...és végülis ez is..-.- :/
2013. dec. 3. 22:28
5/9 anonim válasza:
énis igy vagyok vele.. de annyira felkúr!!a legkisebb odsomon megyek el...:@ francba a majom törökökkel!bass*ák meg a gödörugráló anyukkat
6/9 A kérdező kommentje:
Hátigeeeeeeen :D
2013. dec. 3. 22:36
7/9 anonim válasza:
nekem most irt valaki h nem nyertem! :( fas*kivan... hülye szőröstaú törökök
8/9 anonim válasza:
Emberek, először gondoljátok át egyszerű paraszti logikával a szituációt. Háromesélyes a fogadás, tehát lehet fogadni a döntetlenre. De amit ti elképzeltek, hogy bármikor nyer valamelyik csapat, az kizárná azt az opciót, hogy döntetlen is lehetne.
Ebből következik, hogy a rendes játékidő számít.
9/9 anonim válasza:
Így van, a rendes játékidő számít, és látszik is, hogy mi van feltüntetve nyerő oddsnak. Végső eredményre úgy tudsz fogadni, hogyha pl. megrakod, hogy xy csapat jut tovább, mert tovább jut akkor is, ha csak büntetőkkel vagy hosszabbításokkal nyer, éppen ezért arra kb. 3 tizeddel kisebb a szorzó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!