Mit szóltok az újabb úszós botrányhoz? Most Széles Sanyi is kitálal? Mi lesz itt?
A múltkor Szepesi Niki (amiben véletlenül se a szex volt a lényeg), most meg jön Gyurta Dani edzője, hát bevallom, őszintén remélem, hogy nagyon keményen kitálal, mert ideje lenne.
Csak szegényt még jobban kicsinálják, gondolom, de talán így is megéri. Tök jó lenne már a naiv közönséget az élsport mocskára ráébreszteni, de tehát mi a véleményetek?
Esetleg valaki olvasta már?
Na meg úszók is írjatok! Így névtelenül elő a véleményekkel nyugodtan!!!
Ha nem írtad volna ki a kérdést GYIK-en, akkor ingerküszöb alatt maradt volna az egész, nálam.
Úszás..
1-es:
hogy mi? ezt kicsit konkretizálhatnád, mert sajnos nem értem, viszont sejtem, hogy benne vagy az úszásban, tehát tudod, miről van szó.
2-es: nem, nem pedomaci, itt speciel olyan nincs (bár volt időszak, mikor annak is próbálták beállítani, de ez a terv nem jött össze nekik). És te? esetleg érintett vagy?
Jó lenne, ha úszók (is) írnának, nyilván az ő véleményük érdekelne a leginkább!! Névvel úgyse mond ki senki semmit a büdös életben .... Pedig csak az utóbbi időszakban is jézusanyám mennyi botrány volt az úszók háza táján, de az az érdekes, hogy olyan királyul el tudnak süllyeszteni dolgokat, hogy az már művészi tehetség. A múltkor is kitálalásnak jó volt Niki könyve, de aztán lett belőle vmi? Még a legdurvább bűncselekményt is lezárták annyival, hogy elévült, így annyi, kész, vége.
D, Cs, Zs, M stb .... egyéb frissen szívottak és már a VB-n kicsináltak, szeretném a véleményeteket!!!!!!
Én taichizom. Miért? Mert egy kellőképp komplex és értelmes mozgás.
Arra szerettem volna célozni, csak nem fejtettem ki hogy az úszás (és most ezt nem bántásból írom) teljesen periféria téma. Tudom, hogy az úszás egy jóféle testmozgás, persze. De amiről te kérdezel az egyrészt versenyúszás, innentől kezdve már nem az egészséges mozgásról szól ráadásul ott is az úszó (versenyzők) és az oktatóik magánéletéről. Ez miért téma D:
Én értem magam. És nem értem, hogy élsportban miért érdekes egy sportoló csaj (Szep. Nik.) szexuális magánélete.
Az úszással nekem sincs bajom, sőt az élsporttal sem. Én is kb. minden nap edzem mint az élsportolók, hát részvétet érzek sportágtól függetlenül, nem is tudom miért csinálom, annyira kikészítő sokszor.. Na mindegy.
De hogy a botrányok azok abszolút bulvár témák, és nem méltók egyetlen sporthoz sem, ez szerintem biztos.
Nem trollkodásból írok, ez a véleményem.
na igen, csak a helyzet ennél sokkal durvább.
bár bulvárról lenne szó ... csak tudod az ilyen kis játszmáknak akár emberélet-tétjei is vannak, de karrierek mindenképpen rámennek!
annak meg örülök, ha edzel minden nap, de nem ettől lesz vki élsportoló.
Hanem hogy össze is méri a maga tudását más élvonalbeli sportolókkal. Hát ez nagyszerű :)
Sz. Nik. voltaképp nem néz ki rosszul
Ha úgy vesszük én is 'botrányba' kerülnék vele :D
Emberéletek pedig mindig kockáztatva vannak, onnantól kezdve hogy az emberek érzelmileg/lelkileg sérülékenyek.. ebben aztán nem kiemelkedő a verseny úszás. (Szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!