Naponta mennyi ideig kell hullahopp-karákáznom nagyjából, hogy legyen valami eredménye?
"Nyilván egy hét alatt még nem nagyon látszódik semmi, no de 2 alatt már csak." :D
Először is: a fogyás étkezés függvénye, normális diéta kell hozzá. Másrészt én nem tudom, mennyire lehet fokozni az intenzitását a hullahoppnak, de szerintem értelmesebb volna valami normális, lábalapú aerob edzést végezned heti 3-4 alkalommal. Jó tested viszont nem csak attól lesz, ha kevés rajtad a zsír. Némi izom sem ártana, ezt viszont súly ellenében végzett edzéssel és más fajta étrenddel tudnád elérni.
Tömegnövelő étrend, szálkásító étrend, alapismeretek, ezekre keress rá.
NEM lehet deréktájon karcsúsodni.
A zsír ledolgozásához futás az izomzathoz meg hasprés kell.
9es válasz korrekt
és igen, általában a diétával is baj van, meg sok mással.
de szerintem már ott elbukik az egész, hogy egy egocentrikus nő szebb akar lenni. lehet, hogy túl magasra teszem a lécet, de szerintem jó edzés nem létezik jó szellemi állapot, motiváció, személet, érdeklődés nélkül. és persze a sport is jellemformál.
hétköznapivá fogalmazva ezek a "láttam 1 jó pasit és nyáron bikinire kell vetkőznöm" jellegű "gyorsan fogyjunk 20 kilót 1 hónap alatt úgy hogy kevesebb sütit eszünk" projektek sosem szoktak működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!