Mennyi az ideális futási idő/sebesség? A futás segíthet a kitartásom növelésében más téren is?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve kezdtem futni, és ősszel hagytam abba. Ezalatt elég rendszertelen volt, hetente 1-4szer, amikor kedvem volt. Először 8 perceket futottam, majd az utolsó héten kétszer 1 órát, amit már nem bírt a térdem. 1 óra alatt kb. 10 km-t futottam le. Ezek mellett eléggé rendszertelen volt az is, ahogyan ettem. Próbáltam minél több vizet inni, minden nap, de ebbe is belefeledkeztem néha, és elmaradt. 105~ kg voltam, most 85. Mit gondoltok ezekről az adatokról? Mennyi lenne az ideális, ha újra kezdem? Rossz volt az, amit csináltam, nem voltam elég kitartó? Más téren is elég hamar feladom a dolgokat, ha próbálok rendszeresen futni, az segít más dolgokban is? Bármi véleményt szívesen várok. :) 17/f2014. márc. 9. 16:20
1/1 anonim válasza:
Persze, kitartó leszel, de gyors izom munkát nehezebb lesz végezni, mintha sprintelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!